ENGWE® Az Magyarország hivatalos forgalmazója. Engwe Shop üdvözli Önt. ♡
ENGWE
EP-2 PRO
Szuper megfizethető
Deal Score+127
Deal Score+21
ENGWE
ENGINE PRO
Speciális frissítések
EP-2 PRO vs ENGINE PROKét legkelendőbb ebike!
VS
Kövér gumik4” x 20 vastag gumiabroncs
VS
Intelligens LCD kijelzőAlapbeállításokkal
VS
Színes LCD kijelzőSpeciális beállításokkal
VS
Hátsó lengéscsillapítóHidraulikus lengéscsillapító
VS
Hidraulikus tárcsafékFékrendszer
VS
USB töltőportTöltse fel okostelefonját
VS
Az akkumulátor újratöltéseAz akkumulátor töltése menet közben
VS
MotorCsúcsteljesítmény wattban
750
VS
1000 (csúcs)
Akkumulátor-kapacitásAmperórákban
13
VS
16
Shimano® váltókarSebességváltók száma
7
VS
8
Elektromos üzemmód tartományBecsült kilométerben
50 - 60
VS
60 - 70
Hátsó hordozóTerhelhetőség kilogrammban
50
VS
110
Maximális sebességSebesség km/h-ban sport üzemmódban
40
VS
45

Összehasonlítás Engwe EP-2 PRO Engwe ENGINE PRO

Specifikáció összehasonlítása és áttekintése

A minőségi és költséghatékony elektromos kerékpárok gyártásának híres márkájaként Engwe népszerű a kerékpárosok és a szabadtéri szerelmesek körében. A 2022-es évben Engwe EP-2 pro és Engwe Engine Pro bekerült az Magyarország 10 legkeresettebb elektromos kerékpárja közé. Bár mindkettő meglehetősen lenyűgöző elektromos kerékpár, kiemelkedő árral, vannak különbségek közöttük. Itt van egy cikk, amely egymás mellett összehasonlítja őket.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Fat Tire Ebike

Mindkettő népszerű fat-fire e-bike.

 

A gumiabroncs mérete Engwe EP-2 Pro és Engwe Engine Pro mindkettő 20x4-es inches, ezért alkalmasak bármilyen felületre. Ha egy fatbike villanymotorja van, az rendkívüli mértékben megnöveli a szórakozási faktort – valóban felfedezhet olyan helyeket, amelyekben a múltban nem, és a motor további löketének köszönhetően többé nem kell aggódnia a meredek hegyek miatt. 750 W-os erős kefe nélküli motorral, mindkettő Engwe EP-2 Pro és Engwe Engine Pro fel lehet mászni max. 30 fokos dőlésszög. Felhívjuk figyelmét, hogy az elektromos kerékpár mászóképessége a versenyző súlyától és akkumulátorának teljesítményétől függ, így a tényleges maximális emelkedési szög ettől eltérő lehet.

Engwe Engine Pro valamivel gyorsabb, mint az EP-2 Pro, nagyobb maximális hatótávolsággal

Nagyobb maximális sebesség, nagyobb hatótáv és gyorsabb gyorsulás.

 

Kicsit nagyobb az akkumulátor kapacitása Engwe Engine Pro az erősebb, 1000 W-os csúcsteljesítményű motorral együtt magasabb, 5 KM/H-s maximális sebességet, hosszabb, 10 KM-es maximális hatótávot és egy kicsit gyorsabb gyorsulást eredményez. A különbségek nem nagyok, így a híres EP-2 Pro csak kicsivel marad el a nagytestvérétől Engine Pro.

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

🏆 Győztes: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: különbségek Fékrendszer

Hidraulikus tárcsafék és mechanikus tárcsafék

Engwe Az EP-2 Pro mechanikus tárcsafékrendszert használ és Engwe Engine Pro hidraulikus tárcsafékrendszert használ. Mindkét rendszernek ugyanazok az alapvető részei, de a működésükhöz használt technológia különbözik.

A mechanikus fékben a karra kifejtett erő egy megfeszített fékkábelen keresztül az egyik betétre (nem mindkettőre) kerül át. A hidraulikus fékben a karra ható erő egy folyadékon (a fék márkájától függően ásványi vagy szintetikus olajon) jut át ​​a féknyereg dugattyúira – és onnan a két fékbetétre. A folyadék által kifejtett nyomás következtében a fékbetétek végül elmozdulnak, hogy összenyomják a tárcsát, és ezáltal lelassítsák a kerék mozgását.

 

Nedves vagy csúszós terepen jobb a hidraulikus tárcsafékrendszer.

 

Ennek okai:

 1. A hidraulikus tárcsafék lineárisabb és progresszívebb fékezést tesz lehetővé (legalábbis a legtöbb számára). A kerekek nem blokkolnak hirtelen, ami csökkenti az esés kockázatát, és elősegíti a kerékpár jobb irányíthatóságát és kezelhetőségét.
 2. A hidraulikus tárcsafék áramköre teljesen zárt és tömítettebb. A mechanikus tárcsafékeknél a kábel szabadon van a féknyereghez való csatlakozásánál. Ezért valószínűbb, hogy víz érintkezik vele, belép a körbe, és módosítja a működését, csökkentve a fékerőt.
 

A hidraulikus tárcsafékrendszer tartósabb és könnyebben karbantartható.

Ha e-bike hidraulikus tárcsafékrendszerrel rendelkezik, akkor évente egyszer ellenőriznie és karbantartania kell a rendszert. A mechanikus tárcsafék pedig rendszeres beállítást igényel a teljesítmény és a moduláció kalibrálásához, a kábel meghúzásával vagy meglazításával. Mivel a betétek gyorsabban elhasználódnak, tartósságuk korlátozottabb, mint a hidraulikus fékké.

 

A mechanikus tárcsafék olcsóbb

A mechanikus tárcsafékrendszer közel fele a hidraulikus tárcsafékrendszer árának. Ez az egyik oka annak Engwe Az Ep-2 Pro megfizethetőbb, mint Engwe Engine Pro.

 

🏆 Győztes: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: különbségek Lengéscsillapító rendszer

Hidraulikus lengéscsillapító vs mechanikus lengéscsillapító

A lengéscsillapító rendszer a hegyi e-kerékpárok elengedhetetlen része, elnyelik és csillapítják a lengési impulzusokat a kényelmes vezetés érdekében. A különbség a mechanikus vagy hidraulikus eszköz.

Ahogy a neve is sugallja, a hidraulikus lengéscsillapító hidraulikával működik együtt: a lengéscsillapítóban lévő folyadékot korlátozott kimeneteken és szeleprendszereken keresztül kényszerítik át, hidraulikus ellenállást generálva és elnyelve a kinetikus energiát. Ez az autókban általánosan használt felfüggesztési rendszer, mert simább lengéscsillapítást és komfortérzetet biztosít.

Kemény farok kontra teljes felfüggesztés

Engwe Engine Pro zárható első villa felfüggesztéssel rendelkezik, mint Engwe EP-2 Pro, a különbség az, Engwe Az EP-2 Pro egy keményfarkú elektromos kerékpár, és Engwe Engine Pro hátsó felfüggesztése van.

A keményfarkú elektromos kerékpár hatékonyabb pedálozásnál, így gyorsabb lesz dombokon és sima pályákon. Extra felfüggesztési rendszer nélkül a súly kisebb lesz. Ezért Engwe Az EP-2 Pro egy ideális elektromos kerékpár ingázáshoz és terepre.

A teljes felfüggesztésű elektromos kerékpár jobban elnyeli a vibrációt, és kényelmesebb a használata, mint egy keményfarú mountain bike. Ha gyakran szeretne kerékpárt használni durva és egyenetlen terepen, vagy ha tapasztalt mountain bike-os, akkor jobb, ha Engwe Engine Pro biztosítja a kényelmet, a maximális tapadást és csökkenti a fáradtságot az utakon.

🏆 Győztes: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: különbségek Fogaskerekek és változtatható sebesség

7 fokozat vs 8 fokozat

Mindkét Engwe EP-2 Pro és Engwe Engine Pro használjon kiváló minőségű Shimano® változtatható sebességeket, és Engwe Engine Pro 1 extra fokozat van. A több sebességfokozat lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy kifinomultabb sebességváltási élményben részesüljenek, és alkalmazkodjanak a mászásokhoz, csúszós talajhoz és különféle terepekhez.

Továbbfejlesztett motor

Engwe Engine Pro korszerűsített motort használ, ezért amikor mindkettő 750 W-os motorral rendelkezik, Engwe Engine Pro gyorsabb maximális sebességet érhet el 1000 W-ot meghaladó csúcsteljesítménnyel. Itt kell megjegyezni, hogy az elektromos kerékpár maximális sebessége a versenyző súlyától, akkumulátorának teljesítményétől és a terepviszonyoktól függ, így az általa elérhető maximális sebesség különböző körülmények között eltérő.

Shimano Gears

🏆 Győztes: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: különbségek LCD kijelzö

Összehasonlítani Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro fejlettebb LCD képernyővel rendelkezik, többszínű képernyő, és a mérete is nagyobb. Részletesebb a sebességkijelzésben, megjeleníti a valós idejű sebességet, a maximális sebességet és az átlagos sebességet. Támogatja a különféle paraméterek beállítását is, mint például a kerék átmérője, sebességkorlátozása, akkumulátorteljesítmény-beállítása, PAS paraméterek beállítása stb.


🏆 Győztes: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: különbségek Hátsó ülés

Engwe Engine Pro erősebb hátsó ülése van, ha gyakran viszel dolgokat elektromos kerékpároddal, Engwe Engine Pro jobb választás az Ön számára.

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

🏆 Győztes: ENGINE PRO

Az összehasonlítás összefoglalása

Engwe Az EP-2 Pro költséghatékonyabb választás, ha ingázáshoz és nem túl intenzív terepen utazik vele. Engwe Engine Pro úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a bonyolultabb és változatosabb burkolatokhoz és terepekhez, hidraulikus fékrendszere és teljes felfüggesztése simább és kényelmesebb kerékpározási élményt biztosít. A költségvetés szintén fontos tényező. Engwe Az EP-2 PRO a legtöbb felhasználó igényeit kielégíti, de költségvetési korlát nélkül ENGWE ENGINE PRO mindent jobban csinál, és ezért inkább ajánlott.

Legújabb felhasználói vélemények

Nézze meg, mit gondolnak más felhasználók

 1. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Értékelés dátuma: Március 11, 2024 by PayHelp

  szia Xandra,

  Hij wordt geleverd met een accu van 13 Ah, maar u kunt ook een accu van 16 Ah plaatsen om het vermogen te vergroten. De 16Ah-accu wordt niet bij de fiets geleverd, u kunt deze hier bestellen: https://engue.net/shop/engwe-accessories/lithium-ion-16ah-battery-for-engine-pro-16ah-version- of-ep-2-pro%ef%bc%8813ah-versie/

  Köszönöm!

 2. ENGWE EP-2 PRO - 999

  4
  Értékelés dátuma: Március 7, 2024 by xandra

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd? Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een half dag en nog niet gebruikt. Eerste indruk megy!
  - CONS: Aanknop vinden is lastig.
 3. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Értékelés dátuma: Március 6, 2024 by PayHelp

  Szia Bengt!

  Sajnálom, hogy jelenleg nem kínálunk telefonos támogatást. Kérem, küldjön nekünk egy címet támogatás@engwe. Net és csapatunk 24 órán belül visszatér?

  Üdvözlettel,
  Mikrofon

 4. ENGWE EP-2 PRO - 999

  4
  Értékelés dátuma: Március 6, 2024 by Bengt Myckelberg

  Kell egy telefonszám. Rendelnem kell egy vezérlőt. Az irányzékon lévő szám nincs használatban. Svédországban élek

 5. ENGWE EP-2 PRO - 999

  Értékelés dátuma: Február 12, 2024 by PayHelp

  Szia Dávid,

  Vielen Dank für Ihr Visszajelzés! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter támogatás@engwe. Net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  Üdvözlettel,
  Engwe-Csapat

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Értékelés dátuma: Március 6, 2024 by PayHelp

  Bonjour Limbourg,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à támogatás@engwe. Net et nous serons heureux de vous aider.

  Üdvözlettel,
  Mikrofon

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  5
  Értékelés dátuma: Március 5, 2024 by Limburg Hugo

  nekem van egy Engine Pro, j'en suis très content, mais comme je fais le chabert avec de manière permanente, le vélo souffre énormément. J'ai déjà fait appel au service technology, j'ai rapidement reçu les pèces qu'il me fallait pour entretenir et réparer mon vélo.
  Par contre je recherche un nouvel ax de pédalier pour mon vélo et là, j'ai difficile à me faire comprendre du service après vente chinois. Je pense que j'ai une bille de roulement qui est cassée, et aimerai changer cet ax qui n'est plus au top de sa form.

  + PROS: Solide malgré qu'il soit hajlékony. De très bons freins et une batterie suffisante pour faire des promenades 60-75 km en mode détente és 45-60 km en mode chabert off-road.
  - CONS: Il est lourd et ne rentre pas dans le coffre de toute les voitures.
 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Értékelés dátuma: Február 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Huteau,

  Voici une video montrant comment nyugdíjas le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

  J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à támogatás@engwe. Net si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

  Üdvözlettel,
  Équipe d'assistance Engwe

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Értékelés dátuma: Február 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Pietro,

  Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

  Cordialement,
  L'équipe de support Engwe

 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.349

  Értékelés dátuma: Február 3, 2024 by PayHelp

  Witaj Jacenty,

  Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Prosimy o kontakt za pośrednictwem e-maila na támogatás@engwe. Net, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

  Pozdrovienia,
  Mikrofon

Vásárolja meg még ma, és élvezze a kedvezményes árat

Ha közvetlenül a weboldalunkról vásárol, garantáltan a legújabb verziót kapja meg minden frissítéssel!

999 Kosárba

1.349 Kosárba

hiba: Hoppá! Nincs lopás. Engedélyért forduljon hozzánk.
ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi