Előrendelési szállítási szabályzat

At Engwe, előrendelési lehetőségeket kínálunk, hogy lehetővé tegyük ügyfeleinknek, hogy előre, kedvezőbb áron biztosítsák rendeléseiket, és biztosítsák a rendelkezésre állást, ha a készlet megérkezik. Előrendelési szállítási szabályzatunk a következőképpen működik:

 1. Rendelés elhelyezése:
  • Ha előrendelést ad le, akkor lefoglalja a tétel(eke)t, mielőtt azok elérhetővé válnak készletünkben. Az előrendelés gyakran kedvezményes áron vagy egyéb előnyökkel jár.
 2. Várható szállítási idő:
  • Becsült időkeretet adunk meg, hogy mikorra várható a készlet átvétele, általában az előrendelés dátumától számított 2 héten belül. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ez az időkeret hozzávetőleges, és változhat.
 3. Lehetséges késések:
  • Nem ritka, hogy a várható szállítási dátumot egy vagy több alkalommal elhalasztják előre nem látható körülmények, például gyártási késések vagy szállítási problémák miatt. Az előrendelést végző ügyfeleknek el kell fogadniuk, hogy a várható szállítási dátum nem garantált, és elhalasztható. A raktárkészlet várható beérkezése akár 8 hétig is elhúzódhat, a vásárlók ezt a várakozási időt az előrendelés leadásakor elfogadják.
 4. Késések közlése:
  • A várható szállítási határidőben bekövetkező késésekről a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Önt. Célunk, hogy az előrendelési folyamat során folyamatosan tájékoztassuk Önt.
 5. Rugalmasság és opciók:
  • Ha az előrendelés mellett dönt, lehetősége van megvárni, amíg a cikk(ek) megérkeznek a frissített időkeret alapján, vagy törölheti előrendelését a teljes visszatérítés érdekében, mielőtt a tétel(ek) kiszállítják.
 6. Lemondás és visszatérítés:
  • Bármikor lemondhatja előrendelését a termék(ek) kiszállítása előtt a teljes visszatérítés érdekében. A termék(ek) kiszállítását követően normál visszaküldési és visszatérítési szabályzatunk lép érvénybe.
 7. Ügyfélszerződés:
  • Az előrendelés leadásával Ön tudomásul veszi és elfogadja ezeket a feltételeket a várható szállítási dátumra és az esetleges késésekre vonatkozóan.
 8. Ügyfélszolgálat:
  • Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az előrendelési szállítási szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek, és tisztázzuk az előrendelési folyamat bármely vonatkozását.

Köszönjük a választását Engwe. Köszönjük megértését és támogatását, miközben azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeket és kiváló szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

hiba:
ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi