ENGWE® Az Magyarország hivatalos forgalmazója. Engwe Shop üdvözli Önt. ♡

ENGWE E26

Írja le véleményét

1.459

A termék besorolása: #6 kategóriában Elektromos kerékpárok

A Engwe Az E26 a tökéletes elektromos terepkerékpár, amely egyesíti az erőt, a kényelmet és a stílust. Páratlan nyomatékával, kiterjesztett hatótávjával és kivételes kényelmével az E26-ot úgy tervezték, hogy új magasságokba emelje vezetési élményét.

Engwe E26: Az Ultimate All-terrain elektromos kerékpár🏆

Tapasztalja meg a lovaglás izgalmának csúcsát a Engwe E26, ami a legmagasabb szintre emeli utazását

Eleged van ugyanabból a régi ingázásból? Olyan izgalmas utazásra vágyik, amely egyesíti az erőt, a kényelmet és a stílust? Ne keressen tovább, mint a Engwe E26, a tökéletes elektromos terepkerékpár. Páratlan forgatónyomatékával, kiterjesztett hatótávjával és kivételes kényelmével az E26-ot úgy tervezték, hogy bármilyen terepet meghódítson, és minden utazást gyerekjáték legyen. Akár a város utcáin navigál, akár a szabadban fedezi fel, a Engwe Az E26 az Ön jegye egy kellemes és izgalmas utazásra.

Engwe E26 elektromos kerékpár intelligens kijelző, LED lámpák és többféle vezetési mód. Engwe E26 elektromos kerékpár Egyszerű, erős, környezetbarát Engwe E26 elektromos kerékpár sebesség és fenntarthatóság mindenki számára Engwe E26 elektromos kerékpár, nagy teljesítményű, környezetbarát és hosszú élettartamú akkumulátor

Engwe E26 Főbb jellemzők és előnyök

 • Shimano 7 sebességes váltó az egyszerű sebességváltáshoz és alkalmazkodóképességhez.
 • Erőteljes 250 W-os szénkefe nélküli motor 70 Nm nyomatékkal és 30°-os emelkedési képességgel.
 • Elülső felfüggesztés villája kényelmes utazáshoz bármilyen terepen.
 • Kivehető 48V 16Ah lítium akkumulátor 140 km hatótávolság egyetlen töltéssel.
 • Nagy teljesítményű 26×4.0-inch kövér gumik terepjáró kirándulásokhoz.
 • Átléptető és átléphető modellekben kapható hogy megfeleljen az egyéni preferenciáknak.
 • Erős hátsó rack 55 font (25 kg) teherbírással a praktikusabb használat érdekében.
 • Hidraulikus fékrendszer a fokozott biztonság és irányítás érdekében.
 • Felfüggesztéses komfortülés a sima utazáshoz bármilyen terepen.
 • Három élénk színben kapható: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow és Gem Blue.
 • LED fényszóró és hátsó lámpa a jobb láthatóság és biztonság érdekében.
 • Színes LCD kijelző a sebesség, a távolság, az akkumulátor töltöttségi szintjének és egyebek figyeléséhez.

Engwe E26 elektromos kerékpár Shimano 7 sebességes

Shimano 7 sebességváltó

Az alkalmazkodóképesség kulcsfontosságú egy elektromos kerékpárnál, és a Engwe Az E26 ebből a szempontból kiemelkedő. A Shimano 7-fokozatú sebességváltójának köszönhetően a sebességváltás könnyed lesz, ami sima és zökkenőmentes vezetési élményt eredményez. Akár sík utakon cirkál, akár meredek dombokat hódít meg, az E26 sebességváltó rendszere lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális áttételi arányt a csúcsteljesítményhez.

Erős Brushless Motor

Lenyűgöző, 70 Nm nyomatékkal büszkélkedő elektromos kerékpár a kulcsa a dombok széles skálájának meghódítására. A 250 W-os kefe nélküli motorral és elképesztő 30°-os maximális mászási képességgel felszerelt Engwe Az E26 sima és élvezetes vezetési élményt biztosít, könnyedén megbirkózik a meredek emelkedőkkel és a kihívásokkal teli terepen.

Engwe E26 elektromos kerékpár felfüggesztő villa

Első függesztő villa

Növelje lovaglási élményét a Engwe Az E26 első felfüggesztési villája, amely kivételes kényelmet biztosít bármilyen terepen. Akár kátyúkkal, ütődésekkel vagy egyenetlen felületekkel találkozik, ez a fejlett felfüggesztési rendszer szakszerűen elnyeli az ütéseket és a rezgéseket, így egyenletesen sima és kényelmes utazást biztosít.

Kivehető 48V 16Ah akkumulátor

Kivehető, 48 V-os 16 Ah-s lítium akkumulátorral rendelkezik, amely lenyűgöző 140 km-es hatótávolságot kínál egyetlen töltéssel. Ideális napi ingázáshoz és hétvégi kiruccanáshoz, cserélhető akkumulátora megszakítás nélküli utazást és kényelmes beltéri töltést biztosít. Ráadásul a tartalék akkumulátor megduplázza a megtett távolságot, így a hosszabb utak is gyerekjátékok lesznek. Fedezzen fel új távlatokat a Engwe Az E26 sokoldalúsága és kényelme.

Engwe E26 26x4 zsíros gumik

26×4.0-inch Kövér gumik

Csúcsminőségű 26×4.0-val szerelve inch zsíros gumik, a Engwe Az E26 elektromos kerékpár szakszerű enginetereptúrákra ajánlottak. Ezek az alkalmazkodó gumiabroncsok figyelemre méltó tapadást biztosítanak különféle felületeken, például járdán, hóban, homokban és még az igényes terepjáró dzsungelben is. Élvezze a páratlan stabilitást és irányíthatóságot, miközben zökkenőmentesen navigál a különböző terepen az MX06 Electric Bike nagy teljesítményű zsírabroncsaival.

Testreszabott változatok igényes lovasok számára

At Engwe, az egyéni preferenciákat részesítjük előnyben. Éppen ezért büszkén kínáljuk az E26-ot átlépős és lépcsős modellekben is, amelyek a vezetési stílusok sokféle skáláját teszik lehetővé. Akár az átlépő keret kényelmét keresi, akár a lépcsőzetes dizájn időtlen esztétikáját keresi, a Engwe Az E26-nak van egy olyan változata, amely tökéletesen illeszkedik az Ön ízléséhez és kényelméhez.

Engwe E26 ebike hátsó tartóErős hátsó fogasléc

A Engwe Az E26 nemcsak az erőről és a kényelemről szól, hanem a praktikumra is. A robusztus, 55 kg-os teherbírású hátsó csomagtartóval ez az elektromos kerékpár páratlan kényelmet kínál. Akár élelmiszert, hátizsákot vagy alapvető tárgyakat szállít, az E25 hátsó rackje megbízható társ. Biztonságosan rögzítse holmiját, és magabiztosan vezessen, tudva, hogy minden, amire szüksége van, a keze ügyében van.

Hidraulikus fékrendszer

Az Ön biztonságát mindenek előtt előtérbe helyezve, a Engwe Az E26 hidraulikus fékrendszerrel rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli fékezőerőt biztosít, jelentősen növelve a biztonságot és az irányítást menet közben. Akár gyors megállásra van szüksége vészhelyzetben, akár zökkenőmentes navigációra van szüksége a nyüzsgő forgalomban, az E26 precíziós hidraulikus fékjei megadják a szükséges magabiztosságot. Vezessen nyugodt szívvel, tudva, hogy elektromos kerékpárját biztonságosan és ellenőrzötten megállíthatja, amikor a helyzet úgy kívánja.

Engwe E26 Comfort ülés felfüggesztéssel

Felfüggesztéses komfortülés

Tapasztalja meg a kényelem következő szintjét a Engwe Felfüggesztéses ülés. Az élvonalbeli felfüggesztési rendszerrel kialakított ülés elnyeli az ütéseket és a rezgéseket, így bármilyen terepen sima futást biztosít. Akár durva ösvényeken, akár városi utcákon halad, a Engwe A felfüggesztett ülés kényelmes és élvezetes kerékpározási élményt biztosít.

Változatos stílusok és élénk színek

Az elektromos kerékpárok világában a stílus ugyanolyan fontos, mint a teljesítmény. Fedezze fel a Engwe Az E26 három elegáns szín közül választhat: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow és a jellegzetes Gem Blue. Válassza ki a személyiségét tükröző árnyalatot, és hagyjon maradandó benyomást, bárhová is megy. Elegáns és divatos dizájnjával az E26 minden bizonnyal felkelti a figyelmet, és a kerékpáros társak irigységévé tesz.

Engwe E26 erős led első lámpa

LED fényszóró és hátsó lámpa

EngweA kiváló minőségű LED-es fényszóró- és hátsólámpa-készletet úgy tervezték, hogy erőteljes megvilágítással színesítse utazását. Akár sötét úton, akár tereppályán kerékpározik, lámpáink megvilágítják az utat, ami megkönnyíti a navigációt. Ezenkívül a hátsó lámpa gondoskodik arról, hogy a többi közlekedő mérföldes távolságból észrevegye Önt, ezzel is javítva a biztonságot és a láthatóságot. Strapabíró felépítésének és hosszú élettartamú akkumulátorának köszönhetően ez a készlet tökéletes kiegészítője bármely kerékpárnak, nyugalmat biztosítva utazásai során.

Színes LCD kijelző

Színes és könnyen olvasható kezelőfelületével könnyedén nyomon követheti a sebességet, a távolságot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és egyéb fontos információkat útközben. Vegye át az irányítást a pedálrásegítés szintjének beállításával vagy a gázpedál üzemmód aktiválásával, mindezt egyetlen gombnyomással. A kijelző ezenkívül valós idejű adatokat is szolgáltat az aktuális vezetési paraméterekről, így minden lépésnél tájékozott maradhat és kézben tarthatja az irányítást.

Prémium minőség Kiemelkedő Megfizethetőség és Olcsó áron!🏆

EngweA ® elkötelezett a legfejlettebb elektromos kerékpárok gyártása mellett, a legújabb technikák, valamint a legmagasabb minőségi és gyártási szabványok követésével. Annak megértése, hogy nem a jó e-bicikli a lényeg, Engwe® egy kiemelkedően olcsó árazási modellt hozott létre. Azt tanácsoljuk, hogy végezzen saját kutatásokat és hasonlítsa össze Engwe® e-bike versenytárs modellekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen megfizethető árkategóriában nem talál más fejlett kerékpárt. Fejlett tervezés nyertese, ár nyertese! 🏆

Engwe EP-2 Pro prémium minőség

Engwe E26 A csomag tartalma

 1. E26 e-bike (75% előre összeszerelt)
 2. Egy cserélhető 48V16Ah lítium akkumulátor
 3. akkumulátor töltő
 4. Szerelési eszközök
 5. Használati utasítás

Engwe E26 Feltételek és szabályzatok

Engwe E26 elektromos kerékpárok

9.5Szakértői pontszám
A Engwe Az E26 a tökéletes elektromos terepkerékpár, amely egyesíti az erőt, a kényelmet és a stílust. Páratlan nyomatékával, kiterjesztett hatótávjával és kivételes kényelmével az E26-ot úgy tervezték, hogy új magasságokba emelje vezetési élményét.
Felfüggesztés
9.5

Specifikáció: ENGWE E26

Akkumulátor kapacitás (Ah)

16

Motor csúcsteljesítmény (WATT)

250W

Maximális sebesség (KM/H)

25 KM / H

Fékrendszer

Hidraulikus tárcsafékek

Kerékméret (inch)

X 26 4.0

Engwe színek

Bumblebee Yellow, Galaxy Grey, Gem Blue

Shimano Gears

7 sebesség

Töltési idő (óra)

5.5 - 6

Elektromos üzemmód hatótávolsága (KM)

50 - 60

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

120-140

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

25 kg

Méretek (cm)

194.5 x x 118 75

Összecsukott méretek (cm)

/

Nyereg magassága (cm)

90 - 102

Kormány magassága (cm)

118 - 120

Maximális terhelés (KG)

150

Megfelelő magasság (cm)

165 - 200

Lengéscsillapító (elöl)

Mechanikus lengéscsillapító

Lengéscsillapító (hátsó)

Nagy teljesítményű mozgási lengéscsillapító

Vízálló minősítés (IPX)

IPX4

Energia-visszanyerő rendszer

/

Tanúsítvány

CE, EN 15194, RoHS

Garancia (hónapok)

12

Felhasználói vélemények

0.0 ki 5
0
0
0
0
0
Írja meg véleményét

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első aki véleményt ír “ENGWE E26”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

1.459

Rendelés Összesen:
Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 169
Összehasonlításhoz
hiba: Hoppá! Nincs lopás. Engedélyért forduljon hozzánk.
ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi