- 5%

ENGWE EP-2 PRO

(126 ügyfél vélemény)

Eredeti ára: 1.049 € volt.Jelenlegi ára: 999 €.

(-5%)
A termék besorolása: #8 kategóriában Elektromos kerékpárok

Engwe EP-2 Pro: Várhatóan július közepére lesz raktáron.

EP-2 PRO Prémium legkeresettebb elektromos kerékpár Engwe®. Meglepte a kerékpáros világot megfizethető, nagy teljesítményű funkciókkal. Kövér abroncsokkal, 750 W-os motorral, Shimano váltókarral, összecsukható mechanizmussal, könnyű anyagokkal, hátsó tartóval, LCD kijelzővel és tárcsafékekkel szerelt kerékpár az igényes felhasználók számára készült. Mindez és még sok más, miközben a szuperbarát árakat szem előtt tartva.

ENGWE EP-2 PRO Nyertes Fat-Tire 750 W-os terep elektromos kerékpár🏆

Engwe EP-2 Pro A prémium elektromos kerékpár árkategóriájában talán a legfejlettebb elektromos jármű. Hamarosan az egyik legkelendőbb olcsó e-kerékpár lett Európában, több száz pozitív visszajelzéssel és ötcsillagos értékeléssel.

Tele van prémium e-kerékpáros funkciókkal. Mindenekelőtt az extra teljesítmény, a sebesség és a hatótáv a továbbfejlesztett 750 W-os motornak és a cserélhető 13 Ah-s akkumulátornak köszönhető. Első lengéscsillapítók a híres 20 x 4-esinch A kövér abroncsok gondoskodnak arról, hogy az utazás mindig rendkívül kényelmes legyen minden terepen, beleértve a havat, a strandot és más tereputakat. Ez az oka annak is, hogy a kerékpár stabilnak és biztonságosnak érzi magát, amikor 35 vagy 45 km/h-s sebességgel halad. Ez nem minden! Folytassa az olvasást, hogy biztosan megismerje ennek a nagyszerűen népszerű elektromos kerékpárnak az összes további funkcióját és előnyeit.

Engwe EP-2 PRO Főbb jellemzők és előnyei -

 • A kefe nélküli 750 W-os motor valódi erőt kínál gyorsulásban, hegymászásban, és nagy, 45 KM/H végsebességet kínál.
 • Cserélhető 48V13Ah akkumulátor nagy, akár 50 km-es hatótávolságot tesz lehetővé (elektromos üzemmód). Vásároljon extra akkumulátort!
 • 20 x 4inch Kövér gumik stabillá és biztonságossá teszi a lovaglást, miközben elnyeli a durva terepen fellépő ütéseket.
 • Haladó LCD kijelző megjeleníti az összes alapvető információt, például a sebességet, az üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a távolságot és a paraméterbeállításokat.
 • Első és hátsó mechanikus tárcsafékek lehetővé teszi, hogy rövid távolságon is biztonságosan letörjön.
 • Fejlett első lengéscsillapítók segít a vezetési kényelem javításában azáltal, hogy elnyeli a terepen érkező ütéseket.
 • Alumíniumötvözet összecsukható keret megőrzi könnyű és erős tartósságát, összecsukható.
 • Első és hátsó LED lámpák fényesebbé teszi az utat éjszaka, biztosítva, hogy jól látható legyen.
 • A hátsó kerékpártartó tartó lehetővé teszi a rakomány felszerelését, szállítását nagy Engwe táskák, vagy tartalék akkumulátorok a nagyobb hatótávért.
 • 7 sebességes eredeti Shimano® Shifter az igényektől függően 1-től hétig terjedő fokozatok kapcsolására szolgál.
 • Sebességtartó automatika egy módja annak, hogy rögzítse a sebességet, valamint a sebesség szabályozását hüvelykujjjal vagy érzékelő segédrendszerrel.
 • Vonzó design

Továbbfejlesztett 750 W-os kefe nélküli motor 900 W-os csúcsteljesítménnyel

A hátsó kerékbe integrált XingDa kerékagy kefe nélküli motor került. Ez a nemrégiben továbbfejlesztett, 750 wattos szénkefe nélküli motor 850–900 watt csúcsteljesítményt biztosít, és 30°-os lejtőn is képes megmászni. A végsebesség 45 km/h, az optimális hatótáv pedig 80 km a cserélhető 48v 13Ah lítium akkumulátornak köszönhetően.

20 x 4inch Kövér abroncsok strandra, havasra, terepre és sok másra

X 20 4 inch Engwe EP-2 Pro Fat Tire Snow Mountain

Kövér gumik 20x4-inch (Chaoyang vagy CST) erősen ajánlott vagy akár szükséges is a gyors elektromos járművekhez. Amint az elektromos kerékpár eléri a 35 km/h feletti sebességet, a kövér abroncsokra vágyik az extra stabilitás és személyes biztonság érdekében. Jobb tapadást biztosítanak a talajon, és elnyelnek minden ütést a göröngyös terepen a első lengéscsillapítók. Az ajánlott guminyomás 140 kpa.

Fejlett LCD kijelző (8 x 5 cm) sebességtartó automatika funkcióval

Az eredeti Yonglin kijelző/vezérlő tartalmaz egy akkumulátorjelzőt, sebességmérőt, fokozatbeállítást (1-től 5-ig), futásteljesítményt, világításvezérlést és hibakódokat. Speciális opciókkal módosíthatja a végsebességet és számos más változót. A sebességtartó automatika egy olyan funkció, amely elektromos üzemmódban rögzíti a kívánt sebességet, így élvezheti a panorámás utazást.

Fejlett felfüggesztés – első lengéscsillapító

A továbbfejlesztett első felfüggesztés segít elnyelni a göröngyös utakon vagy terepen érkező ütéseket. Lehetőség van az első felfüggesztés beállításainak zárolására. Ez garantálja az egyik legstabilabb és legbiztonságosabb utazást minden terepen, ha nagy gumikkal kombináljuk. Különösen a vékony gumikkal szerelt elektromos kerékpárokhoz képest sokkal kényelmesebb az utazás.

Tárcsafékek – mechanikus első és hátsó kerékpárfékek

Feltétlenül elengedhetetlen egy azonos méretű, a motor teljesítményéhez igazodó fékezési megoldás. Engwe EP-2 PRO mechanikus első és hátsó fékrendszerrel érkezik, 160 mm-es tárcsaátmérővel, 750 watt nyers teljesítmény leállítását vállalva. Hidraulika olajos féket keres? Nézze meg Engwe Engine Pro.

Alumíniumötvözet összecsukható keret – 3 lépcsős, könnyen összecsukható rendszer

Összecsukható, összecsukható Ebike Engwe EP-2 PROAz összecsukható alumíniumötvözet váz 3 lépésben összecsukható Easy-fold rendszerrel, miközben megőrzi teljes tartósságát és vázszilárdságát. Bár a váz rendkívül erős, könnyű alumíniumötvözetből készült, mindössze 28.8 kg, ami meglepően alacsony egy ilyen magas műszaki jellemzőkkel rendelkező e-kerékpárhoz. Annak ellenére, hogy nagy és robusztus kerékpárról van szó, az ország egész területén átviheti, mert a legtöbb haszongépjárműbe elfér.

Első 48 V-os LED környezeti fényszóró és piros LED hátsó lámpa

Első 48 V-os LED környezeti fényszóró és piros LED hátsó lámpa Engwe EP-2 Pro

A Engwe EP-2 PRO első fényszóróval és hátsó hátsó lámpával rendelkezik, így a motoros minden körülmények között jól látható a fokozott biztonság érdekében. Az első lámpa 48 V-os üzemi feszültséget használ, nagy teljesítményű LED chippel, amely akár 20 négyzetmétert is megvilágít. A hátsó lámpa biztosítja a láthatóságot a mögötte haladó járművekről.

Több lovaglási mód Engwe EP-2 PRO: Pedál mód, Pedálasszisztens mód, Fojtószelep üzemmód

Pedál mód egyszerűen pedáloz, motorrásegítés nélkül. Tovább Pedálasszisztens módpedáloz, de az elektromos rásegítés további erőt ad. Megőrzi a természetes pedálozás érzését, miközben könnyedén eléri a kétszeres sebességet és a háromszoros távolságot anélkül, hogy elfáradna. Ban ben Fojtószelep üzemmód nem szükséges pedálozni, mivel a sebességet gázkarral szabályozza, és az e-bike-ot inkább motorkerékpárként használja.

Fojtószelep sebességszabályozás a Half-Twist rendszerrel

Fojtószelep sebességszabályozás a Half-Twist rendszerrel Engwe EP-2 Pro

A gázpedál fordulatszám szabályozása bekapcsolva Engwe EP-2 PRO Könnyen irányítható, és nagyon természetes érzés, mivel a legtöbb versenyző rendelkezik legalább némi alapvető tapasztalattal a motorkerékpárok vagy robogók terén. A fogantyúnak csak a fele csavarható, így biztonságosan szabályozhatja a sebességet, miközben a csuklója kényelmesen pihen. Vagy válthat üzemmódot, és élvezheti az automatikus motorpedál-asszisztenst anélkül, hogy megérintené a gázkart.

Engwe EP-2 Pro Tartós fogantyúkkal

Shimano Shifter 7 sebességes Engwe EP-2 ProBár ez nem tűnik jelentős tulajdonságnak, mégis kiemelkedő előny. A tapasztalt kerékpárosok tudni fogják, hogy a hosszú kerékpáros túra végén a kezed vagy fájdalmasan érezhető piros tartásnyomokkal, vagy ellazulhat. Ezért az egyik leginkább ajánlott és legkényelmesebb fogantyút telepítettük.

Dupla rögzítésű tartós kerékpártartó Engwe EP-2 PRO

Hátsó kerékpártartó rakománytartó alumínium és duplán rögzítveA tartós és erős hátsó hordozó a Engine EP-2 PRO páratlan a legtöbb e-kerékpárral. Hozzáadott megerősítésének köszönhetően a hordozó akár 50 kg rakományt vagy akár egy könnyebb további személyt is szállíthat. Szépen működik vele Engwe kerékpártároló táskák, amiben akár 35 liter és esetleg még két akkumulátor is elfér a kivételesen hosszú utakhoz. A fém sárvédő duplán van a hátsó tartó alatt rögzítve.

Prémium minőség Kiemelkedő Megfizethetőség és Olcsó áron!🏆

EngweA ® elkötelezett a legfejlettebb elektromos kerékpárok gyártása mellett, a legújabb technikák, valamint a legmagasabb minőségi és gyártási szabványok követésével. Annak megértése, hogy nem a jó e-bicikli a lényeg, Engwe® egy kiemelkedően olcsó árazási modellt hozott létre. Azt tanácsoljuk, hogy végezzen saját kutatásokat és hasonlítsa össze Engwe® e-bike versenytárs modellekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen megfizethető árkategóriában nem talál más fejlett kerékpárt. Fejlett tervezés nyertese, ár nyertese! 🏆

Engwe EP-2 Pro Prémium minőség

Engwe EP-2 Pro A csomag tartalma

 1. EP-2 Pro e-bike (75% előre összeszerelt)
 2. Egy cserélhető 48V13Ah lítium akkumulátor
 3. akkumulátor töltő
 4. Szerelési eszközök
 5. Használati utasítás

Engwe EP-2 Pro Feltételek és házirendek

9.5Szakértői pontszám
Engwe EP-2 Pro: Várhatóan július közepére lesz raktáron. EP-2 PRO Prémium legkeresettebb elektromos kerékpár Engwe®. Meglepte a kerékpáros világot megfizethető, nagy teljesítményű funkciókkal. Kövér abroncsokkal, 750 W-os motorral, Shimano váltókarral, összecsukható mechanizmussal, könnyű anyagokkal, hátsó tartóval, LCD kijelzővel és tárcsafékekkel szerelt kerékpár az igényes felhasználók számára készült. Mindez és még sok más, miközben a szuperbarát árakat szem előtt tartva.
Felfüggesztés
9.5

Specifikáció: ENGWE EP-2 PRO

Akkumulátor kapacitás (Ah)

13

Motor csúcsteljesítmény (WATT)

750

Maximális sebesség (KM/H)

40

Fékrendszer

Mechanikus fék

Súly (KG)

28.8

Kerékméret (inch)

X 20 4.0

Engwe színek
Shimano Gears

7 sebesség

Töltési idő (óra)

4.3

Elektromos üzemmód hatótávolsága (KM)

40 - 50

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

60 - 80

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

50

Méretek (cm)

169 x x 57 120

Összecsukott méretek (cm)

99 x x 55 76

Nyereg magassága (cm)

84 - 106

Kormány magassága (cm)

118 - 130

Maximális terhelés (KG)

165

Megfelelő magasság (cm)

160 - 210

Lengéscsillapító (elöl)

Mechanikus lengéscsillapító

Lengéscsillapító (hátsó)

/

Vízálló minősítés (IPX)

IP2

Energia-visszanyerő rendszer

/

Tanúsítvány

CE, EN 15194, RoHS

Garancia (hónapok)

12

Videók: ENGWE EP-2 PRO

117 értékelés ENGWE EP-2 PRO

4.9 ki 5
101
15
1
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. purisima paulino -

  Minden

  Bella.y cómoda

  Hasznos(7) Nem segítőkész(4)Már szavaztál ezt
 2. Fátyolszövet -

  Nagy szolgálat

  Visszaállítom az értékelésemet 54 csillagra, az ügyfélszolgálat nagyszerű. Visszamentek hozzám, és elküldték a probléma megoldásához szükséges dokumentumokat. Nem tudni, miért történt a probléma, de megtörtént. Élvezem ezt a vásárlást. Megvettem ezt a kerékpárt, és még soha nem ültem e-bike-on. Nagyon szeretem a motort, sokkal nagyobb, mint gondoltam, és nagyjából 40 km/órás sebességgel megy. A problémám az, hogy az akkumulátor első feltöltése után a kerékpár képernyőjén azt jelzi, hogy az akkumulátor mindig tele van, de tudom, hogy néha most van. 

  Hasznos(22) Nem segítőkész(13)Már szavaztál ezt
 3. lehet -

  Szeresd ezt a biciklit.

  Ez a kerékpár messze felülmúlta az elvárásaimat.

  Hasznos(3) Nem segítőkész(6)Már szavaztál ezt
 4. 556MR.lutz -

  Kaphatok kedvezményt a második vásárlásnál?? Az első alkalommal majdnem vettem 2 db-ot, de úgy döntöttem, először tesztelem… Most kérem a másodikat Engwe Alkalmazhatsz nekem árat csomagként vagy adhatsz hozzá kedvezményt?

  Hasznos(40) Nem segítőkész(38)Már szavaztál ezt
 5. olady2 -

  Van egy darab rossz elmém, de a többivel minden rendben

  Hasznos(6) Nem segítőkész(7)Már szavaztál ezt
 6. Micael Montes -

  A bicikli remek. Szép úton, lassan haladva mentem 60 km-t és még maradt egy kis akkumulátor. De ez nagyon lassan ingázott. Ha gyorsan megyek és nem pedálozok, a hatótáv kisebb.

  Hasznos(11) Nem segítőkész(4)Már szavaztál ezt
 7. Johan johhy2 -

  Szeretném megváltoztatni a színt. Narancssárgám van, de meggondoltam magam feketére, és még nem használtam, eredetileg még mindig zárva van, oké?

  Hasznos(12) Nem segítőkész(22)Már szavaztál ezt
 8. SHERI KABINESZ -

  Ez nem az a nagy, ami a tárolóban ül, szeret kint lenni!

  A dobozból csak egy nagy marha valami nem tudta elég gyorsan kivenni a dobozból. 90%-ban összeszerelve érkezett megspórolva a 100 eurót, amit megspórolt, hogy nem kaptam profi összeszerelést. Szép fém sárvédők, jó minőségű gumik, összességében nagyon masszív motor. A PAS kiválóan alkalmas arra, hogy megkerülje ezeket a hosszú utcákat. Általában 20 km/h R/T-vel utazom munkába és haza, csak nagyon gyorsan gázolok, nagyszerű gépet… Próbáltam venni egy másikat, elfogyott! 

  Hasznos(7) Nem segítőkész(3)Már szavaztál ezt
 9. chris -

  Remek Bicikli!

  A kerékpározás szórakoztató, és könnyedén felmegy a hegyekre. Összecsukható, hogy elférjen egy nagy SUV (My BMW X3) csomagtartóban. Remek termék.

  Hasznos(5) Nem segítőkész(4)Már szavaztál ezt
 10. Lizzy Lizzy -

  Helló,
  Ígértem egy rövid ismertetőt a magamról ENGWE. Örülök, hogy gyors, mindig VISELJ SIsakot.
  Imádom, szépek és biztonságosak az utaim a városomban, de kerékpársáv nélkül annyira félnék.
  Lizzy

  Hasznos(4) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 11. tailwalk -

  Engweügyfélszolgálata

  Ez egy áttekintés erről szól Engweügyfélszolgálata. Az e-bikemet a weboldalukról vásároltam. A problémáimat gyorsan és szakszerűen megoldották. Mivel külföldről származnak, nem számítottam arra, hogy kiemelkedő ügyfélszolgálatot kapok, de nagyon kedves és egyszerű volt

  Hasznos(5) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 12. Méhfű -

  Őszintén szólva, csak a szép narancssárga színe miatt vettem meg. Jó bicikli egy kicsit nehéz nekem. Amikor lovagolok rendben van, csak a házba helyezve kicsit sok 🙂 Üdv Melly

  Hasznos(5) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 13. Felix -

  Ez eljuttat olyan helyekre… thx

  Kiváló ár..thx

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 14. OMAR -

  Gyors szállítás! Szórakoztató kerékpár

  Gyorsan megérkezett. Egy kicsit nehéz összeállítani az utasításokat, ahol egy kicsit homályos. De eddig tetszik. 

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 15. John Duvall -

  Remek bicikli
  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 16. fiatal soo Shin -

  A biciklit cipelni nem könnyű egy nőnek

  Az ülés nem kényelmes 

  Hasznos(4) Nem segítőkész(5)Már szavaztál ezt
 17. José suastegui Mendoza -

  Cumplió con mis expectativas

  Todo marcha bien hasta ahora

  Hasznos(4) Nem segítőkész(2)Már szavaztál ezt
 18. meglovesbooks -

  Felülvizsgálat

  Azért adok négy csillagot erre a motorra, mert a motor 4 napon belül kidőlt a hátsó gumi, ez gyári probléma volt, mivel a varraton meghasadt, nehezen kaptam meg egy másik csövet, amit supportnak neveztek, és azt mondták, hogy a használati útmutatót nézték. annyit hagytam, hogy a bicikli jó motor

  Hasznos(8) Nem segítőkész(3)Már szavaztál ezt
 19. Guido W -

  Alles szuper

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 20. Fred -

  Nagyszerű lovaglóbicikli.

  A szállítás sokkal gyorsabb volt, mint mondták. A bicikli megérkezett, és hiányzott az utasítás, de sikerült összeszerelnem, és a cég továbbította a másolatot. Ma bicikliztem, és csodálatos élmény volt. 81 éves vagyok, és soha nem gondoltam volna, hogy újra tudok biciklizni. Az elektromos asszisztens azonban szellővé teszi a lovaglást. Tekertem egy darabig, és hagytam, hogy a bicikli végezzen minden munkát, majd úgy döntöttem, kipróbálom a pedálozást. Amikor felértem egy dombra, a motor átvette az uralmat, és olyan voltam, mint a pedálozás sík terepen. A kerékpár nagyon jól halad durva terepen, például kavicsos utakon, jól összehajtható és elfér az autóm csomagtartójában. Azonban úgy gondolom, hogy optimisták a kerékpár hatótávolságával kapcsolatban. Nagyon nincs kedvem nullára lecsökkenteni az áramot, és majdnem 20 km-t tettem meg, és még maradt egy kis akkumulátor. Emellett nagyon optimisták a hegymászó képességet illetően. Elég meredek dombon van, körülbelül 15 fokos a biciklin, és nehezen jutottunk fel a hegyre. A kerékpár nagyon jól ment és könnyen egyensúlyozható volt. Szerintem nagyon élveznéd. Az egyetlen ok, amiért négy csillagot adtam neki, az a hatótáv és a hegymászó képessége, úgy tűnik, hogy a hirdetettnél alacsonyabb, de ha egyáltalán pedálozunk, az nem probléma, hacsak nem nagyon meredek a domb.

  Hasznos(7) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 21. Texas ügyfél -

  Rengeteg szórakozás; Általános akkumulátort használ

  A gyártó honlapján néztem, hogy veszek ehhez a kerékpárhoz tartalék akkumulátort. Elfogytak, de megtudtam, hogy ez a gyártó a franciaországi raktárhelyéről készít biztonsági másolatot a termékéről, és a gyártónak van egy webhelye, amelyet felkereshet a termékekért. Mivel az akkumulátor nem szabadalmaztatott, az interneten más helyeken is árusíthatja, ha a csatlakozásról készült fotó megegyezik, és a méretek megegyeznek – csak ügyeljen arra, hogy 750 wattos motorra tervezett akkumulátort kapjon ( nem csak egy 500 wattos motorhoz). Ez a kerékpár nagyon jól be van csomagolva egy dobozba, hungarocell és cipzáras borítások takarnak mindent, ami esetleg megkarcolódhat. Úgy raktam össze, hogy nem néztem meg az utasításokat, intuitív, aki ismeri a kerékpárokat. Ráteszed a kormányt, első kereket, mindkét sárvédőt, a hátsó fogaslécet, felcsavarod a pedálokat, és kész is az összeszerelés. Nem volt szükség beállításra. Amikor keményen motorozom (mindig tekerem a teljes gázt, pedálozás nélkül elérve akár 40 KM/H-t, kavicson és néhány domboldalon

  Hasznos(5) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 22. Timothy Campbell -

  Szórakoztató lovagolni

  Szállítás

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 23. johan wvrktguy -

  Az enyémet közvetlenül tőle vettem Engwe.de, de szerettem volna megosztani a gondolataimat a motorral kapcsolatban. Összességében az építési minőség jónak tűnik, és egy tisztességesen felépített kerékpárnak tűnik; a teljesítmény azonban hihetetlenül elégtelen dombos terepen. A vélemények alapján sokkal többet vártam a 750 W-os motortól. Nagyon szerettem volna a motort, mert kompakt, de az erő hiánya miatt. Btw 109 kg-om van, talán jobb, ha könnyebb vagy
  Hasznos(7) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 24. Tve -

  A legjobb ár-érték arány

  A biciklit kicsit nehéz volt összeszerelni a homályos instrukciókból, egy YT videó segített. Ez a kerékpár egy Tank; 5 órát vett igénybe a töltés, és ez a dolog 40 km/h-val könnyedén felszakít a járdán és a fűben. Igazán strapabíró és gyors. (Még hozzá sem nyúltam a beállításokhoz, hogy még gyorsabban menjen;). Biztos veszek egyet anyámnak! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

  Hasznos(5) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 25. Buyyzz3 -

  Azt teljesítette, amit ígért

  Erős motor, egy kicsit nehéz és egy kicsit túl magas számomra, de azt teljesítette, amit ígért

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 26. Avishai greis -

  Nagyon erős és nagyon erős, bárcsak lenne egy telefon a segítséghez

  Dolgozni menni

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 27. mammie maria anna -

  Kiegészítő akkumulátorral és táskákkal rendeltem, így mindig dupla lesz a hatótáv. Elméletileg ha veszek még egyet, akkor autó nélkül mehetek a költségekre.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 28. kisasszonyka -

  Szuper menet!!!! 

  Azért vettem ezt a kerékpárt, mert a kövér abroncsok növelik a kényelmet és a kövezett ösvényekről való lehajtást. Függőleges ülőhelyzettel és kényelmes üléssel rendelkezik. Erős motorral rendelkezik. Összecsukható, ha egy nehéz, 30 kilogrammos kerékpárt be tud emelni autójába vagy teherautójába. A funkciók ára nagy érték. Egy horpadt sárvédő volt hozzá, és a hátsó féklámpa vagy a hátsó lámpa vezetékei (ez már egy ideje) el voltak vágva, aminek semmi értelme nem volt összeszerelés közben. A férjem összefűzte őket, és úgy döntöttünk, hogy inkább élvezzük ezt a kerékpárt

  Hasznos(10) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 29. Amazon Ügyfél -

  Ajánlom a kerékpárt – az ügyfélszolgálat rendben van

  Nagyon tetszett a kinézet és a finomítások A farok és a féklámpák

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 30. Hector Ponce -

  Nagyon nehéz járni a kerékpárral, ha defektet kapsz

  A kitámasztó nem működik olyan jól, mert a kerékpár nem dől el annyira, hogy megfelelően egyensúlyba hozza magát. Akkor is, ha lakást kap. Nincs mit azonnal megjavítanom, kicsit fel kell venni a hátsó kereket, hogy célba gurulhasson. Azon okból. Ha hátul defektet kapsz, és a kerékpáron sétálsz, a felni a padlóhoz kapar

  Hasznos(3) Nem segítőkész(8)Már szavaztál ezt
 31. kaheim szakács -

  Korán jött, jól néz ki

  Könnyű volt feltenni a doboz kézikönyvét, kicsit nehézkes volt elkészíteni, és a kerékpáron lévő címkéknek egy kicsit nagyobbnak kell lenniük

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 32. gregor k. -

  Ez egy vadállat!

  Nagyon örülök, hogy ezt vettem. Nagyrészt összeszerelve érkezett, de vannak szerszámaim, pedig minden szükséges hozzá. Sokkal nagyobb nyomatéka van, mint ahogy elképzeltem. Azonnal kiszállították. Nem tudok eleget mondani erről a kerékpárról. Ha azon gondolkodik, hogy megvásárolja ezt a kerékpárt, akkor húzza meg a ravaszt, nem fog csalódni. Ja, és nem is olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Nehezebb, mint egy normál kerékpár, de masszív és sima. És aki kíváncsi: friss töltéssel csak vízszintes úton jutottam 49km/h-ig gáz alatt. Nem volt elég sok időm ahhoz, hogy kiderítsem a hatótávolságot. Ma reggel elmentem vele dolgozni, ami 3.7 kilométerre van otthontól. Az akkumulátor töltöttségi szintje soha nem mozdult, egyáltalán nem pedáloztam, és néhány perc alatt működött. Most veszek a feleségnek egy e-biciklit, mert nagyon szereti az enyémet. Gregor

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 33. Matt&Jázmin -

  Eddig jó.

  A tervezettnél kevesebbet használtam. Eddig jó, erős, és úgy tűnik, tartja a töltést

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 34. Yas W -

  Szórakoztató kerékpár.

  Legyen meg ennek a kerékpárnak az első generációja. Nagyon tetszik. Egészen a közelmúltig motoroztam vele, amikor lemerült az akkumulátor. A cserealkatrészeket nem könnyű megtalálni, és meglehetősen drágák. Tartsd észben.

  SZERKESZTÉS. Úgy hallom, az új verzió frissítve sokkal jobb, és szállították nekem az új batterz-et

  Hasznos(3) Nem segítőkész(2)Már szavaztál ezt
 35. AndreaConte -

  Kiváló kerékpár a kommunikációs kihívások közepette

  Előnyök: A kerékpár nagyon szép, erős és jól megszerkesztett. Hatalmas, a férjem 186 cm, és neki nagyon jó a méret. 162 cm vagyok, és nehéz fel- és leszállni, de ha felállok és lovagolok, nem érzem nehéznek, és gond nélkül tudok pedálozni. A kezelőszervek elég könnyen kitalálhatók. Összecsukva megint nehézkes mozgatni, és kicsit nehéz nekem, de a férjemnek rendben van. Összességében remek kerékpár, de ha nincs egy nagy, erős partnered, aki megszervezné, amikor autóba, esetünkben a hajónkba kell be- vagy kirakodni, az gondot okozhat. A méreteket azonban a leírásból megtalálod, és ez nem volt meglepetés számunkra.    

  Hasznos(3) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 36. Finn Junkermann -

  Remélem mandara újra megváltoztatja, hogy melyik kerékpáron van probléma a felfüggesztés

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 37. pyotr -

  Megéri a pénzét. Ilyen olcsón soha nem fogsz ilyen jót találni.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 38. C -

  EURO EURO-ért Úgy érzem, nagyon tisztességes érték van. Az egyetlen dolog, amit szeretnék, az a megrendelhető alkatrészek meghibásodása/szervizelése. Ez nem ritka, bár az ebben az árkategóriában vásárolt kerékpárok többsége .. ugyanaz a gond számomra, ami az alkatrészek elérhetősége és beszerzése. De a végén ENGWE felajánlotta az összes kiegészítő alkatrészt, amit szerettem volna.

  Elégedett vagyok a motor minőségével a pénzért.. megkapod az 1k értékét szerintem. 178 cm vagyok és 98 kilogramm.. ez a dolog 40 KM/H-ra vitt csak gázzal... és nincs kedvem gyorsabban menni. Kétlem, hogy a legteljesebb sebességét kihasználnám… a vezetési pozíció nem elég agresszív, és a kormány sem olyan pozícióba kerül, ahol az ember ilyen sebességet szeretne tartani. Tökéletes kempingezéshez és terepviszonyok között való közlekedéshez… személyes tapasztalatom szerint ez a kerékpár tökéletes arra, amire használni kívánom. Eddig nem volt gondom.. 

  Hasznos(3) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 39. Robertoo Penny -

  Jó társaság

  Két hiányzó elemmel megkaptam, és a cég elég időben elintézte, ma megkaptam a tételeket és a kerékpár kifogástalanul működik sok kilométert várva 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 40. DRACO C. -

  A legjobb E-bicikli ennyi pénzért.

  A kerékpárokat gyorsan szállították, sértetlenül megérkeztek. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Az egyik motoron a PAS és a ki-be kapcsoló folyamatosan lepattant a műanyag burkolat, így szuperül ragasztottam a sarkokat és visszaraktam őket. A lengéscsillapítók remekül működnek, a mag alufelnik pedig szépek. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 41. Joe T. -

  Wow

  Imádom köszönöm

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 42. Mary Jo Stiles -

  Nagyon könnyű összeszerelni és vezetni

  Szeretem!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 43. Thomas f golden -

  Kiváló termék.

  A gyártó küldött egy kézikönyvet, amiben egy hiba volt, ami megzavart. Megkértem őket, hogy javítsák ki, és ezt azonnal meg is tették. Ezenkívül a hátsó hajtóművédő meghajlott, és felajánlották, hogy kifizetik az esetleges javításokat. Nagyon reagál a kéréseimre. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 44. Jorge Antonio -

  Az akkumulátor tovább tart 🔋 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 45. Sas -

  Szórakoztató kerékpár és jó áron

  A bicikli nagyon szórakoztató. Ez az első e-biciklim, és nagyon szeretem. Az ügyfélszolgálat kiemelkedő. Önnel együttműködve megoldják a problémákat. A kerékpár kissé nagy, és nem olyan kényelmes fel- és leszállni, mint egy alacsony lépcsős kerékpárra, különösen, ha Ön idősebb ember. Összességében ez egy nagyszerű kerékpár. Szeretném, ha a közeljövőben elkészítenének egy alacsony lépéssel rendelkezőt. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 46. Michael Winsper -

  Remek olcsó ebike

  3 hete van nálam 38 kilométert tudok menni teljes feltöltéssel, bármikor frissíthetek jobb szünetekre, a kerékagy még mindig pörög tudok gázt vagy evezni tudok frissíteni a bicikliláncot, fényt kapott és A dolog összességében jó a pénzért, vagy kétszer annyit költ, és kap Engwe ENGINE PRO

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 47. Heidi Watts -

  Csodálatos ebike

  Sokat tudnék írni erről a motorról. Imádom, de röviden, kb. 30 mérföld/órás sebességre képes kb. 25 mérföldet gáz üzemmódban. Az akkumulátor körülbelül 5 óra alatt töltődik, és a peddle asszisztens is nagyon jó. Őszintén szólva, úgy érzem, ezek az ebike-ok nagyon hasonlítanak az iPodhoz a zenéhez. Ha szeretsz biciklizni, és volt valaha is gázüzemű segédmotoros kerékpárod, ez a dolog neked szól. A dobozból kivetve remekül működik, és eddig körülbelül 100 mérföldet futottam rajta panasz nélkül… kivéve, ha a törések csikorognak, és időnként olajra van szükségem. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 48. Rayzer Ramon -

  Csodálatos kerékpár

  Ez egy csodálatos kerékpár, nagyon gyorsan jött. Nagyon jó állapotban érkezett, az összeszerelés nagyon gyors volt, amint elkezdtem. Nagyon örültem, hogy a motor teljesen gyors…. Elértem a 35 kilométeres óránkénti sebességet, de biztos, hogy lehetett volna gyorsabban is.. a sisak mindenképpen szükséglet.. NAGY KERÉKPÁR! HASZNÁLJON SIsakot – ilyen sebességgel NEM VICC

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 49. Brian -

  Meglepően jobb, mint amire számítottam

  Soha nem ültem E-Bike-on, mielőtt rendkívül szkeptikus voltam, hogy egyáltalán megéri-e. Valójában 5-ször kihátráltam a bicikli megvásárlásától, és folyamatosan visszatértem a kerékpárhoz Engwe. Végül megvettem. Kicseréltem az ülést és feltettem a tükröt, de ez abszolút nagy volt! Láthatod, hogy a fűrész néhány pedál néhány gázpedál, nagyon dombos, ahol élek, és 10 mérföldnyire le az útról földes ösvényeken. Nagyon elégedett vagyok vele, határozottan ajánlom. Jó értelemben is nagyobb, mint amire számítottam. Nem fog csalódni, ha kirándulni szeretne, vagy kiszállni és szórakozni szeretne. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 50. Pusztaság -

  MAGAS ÉRTÉK AZ ÁRÉRT. Néhány nap alatt megjött, és már 3 hete használom, jobb és gyorsabb, mint a drága scott ebikes!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 51. Emma Carra -

  Szuper szolgáltatás
  A megrendelés után 5 nappal a biciklit leszállították Lettországba. Hihetetlen!
  A kerékpár jól néz ki, tökéletes a minősége. Kösz!!!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 52. Yas W -

  Szórakoztató kerékpár. Magas a csereakkumulátor vagy töltő költsége

  Nagyon tetszik. Egészen a közelmúltig motoroztam vele, amikor lemerült az akkumulátor. A cserealkatrészeket nem könnyű megtalálni, és meglehetősen drágák. Tartsd észben.

  Kapcsolat szerkesztése ENGWE közvetlenül a webhelyről gyorsan segítettek.

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 53. Anthony -

  Imádom ezt a biciklit!

  Ez egy gyönyörű kerékpár, nagy, de nagyon strapabíró városi utcákon és terepen. Imádom ezt a biciklit. A cég segítőkész volt. Vigyáztak rám. Nagyon boldog vagyok!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 54. Amir Mohamed -

  Szupergyors érkezés eladó a tetején megfelelő a engwe.net mande tökéletes kerékpár tényleg nagyon boldog ismét köszönöm

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 55. zoraidaa csók -

  A biciklihez megégett a töltőérintkező. Az eladó gyorsan válaszolt, és küldött egy újat., magamnak kellett végeznem. Gyorsan megérkezett a csomag. Az akkumulátor nem tartja meg az igényelt futásteljesítményt. 3 szinten nem megy át és 40 km.

  Hasznos(3) Nem segítőkész(2)Már szavaztál ezt
 56. Sem sem -

  Szuper e-bike!

  A legjobb e-bike valaha! Kiváló akkumulátor-élettartam, egy feltöltéssel biztosan messzire viszi. Rendeltem kettőt magamnak és a férjemnek, nagyon szeretjük őket, minden nap 30 km-re megy a munkahelyére, és 30 km-re van a munkahelyéről. Mindenkinek ajánlom ezt a kerékpárt. 

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 57. Nusa Konecnik -

  Elestem és megsérült a térdem, de ez nem a bicikli hibája, de a házam utam felett van egy folyó 🙁

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 58. oroszlán -

  Nem olyan gyorsan, mint gondoltam

  Nem ajánlom ezt a motort, 750W és 13.5aH van rajta, de amikor kipróbáltam, lassabbnak tűnt, nem úgy, ahogy gondoltam. Csak 40 km/h-val megy, úgy érzem, gyorsabbnak kellene lennie!!

  Hasznos(4) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 59. Katka J. -

  A csodálatos barátom ajándékozta meg, akit nagyon szeretek XOXOXO-ban

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 60. VERTICAL_PILOT -

  Csodálatos E-Bike!

  900 kilométerrel később és többnyire problémamentesen. A bal pedálkar csavarja hajlamos kimozdulni, ami nyikorgást és a pedál úszását okozza forgás közben.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 61. Christopher O. -

  A legjobb kerékpár az árkategóriában

  Nagyszerű kerékpár nagyon kényelmes utazás nagy hatótávolságú felszerelés felfelé szép sima pickup kissé csalódott a végsebességben 42 km/h, nem pedig 45, ahogy ígértem, és a fiam mindössze 60 kg

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 62. M. Christie -

  Meglepően kiváló minőség és teljesítmény

  A kerékpár jobb, mint bármelyik, amit néztem. Egy Pedigo-val ültem, ami nagyszerű volt, de nem volt olyan tulajdonsága, mint ennek a kerékpárnak, és nem volt összecsukható. Lehet, hogy az elektromos is ugyanaz Engwe társaság, hanem a Engwe kb ugyanannyi az ár, az enyém 750w-os motorral és mag kerekekkel rendelkezik. Az alkatrészek egyedinek tűnnek Engwe mivel nem látok olyan alkatrészeket, mint a többi motoron. Bárcsak több fogaskerék lenne. Kivettem a dobozból és kb 15 perc alatt kész is volt a műanyag levételével. Az első utam 40 km/h-ra emelkedett síkpályán, és még mindig cipelem a letiltás súlyát :(Óvatosan válassza ki a normál vs step-thru-t. Ha bármilyen problémája van a láb felemelésével, tegye a lépést. Megvan az enyém. közvetlenül innen Engwe, de nagyon ajánlom ezt a kerékpárt, ha nagyobb motort, kiváló minőséget és állványokat/lámpákat keres. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 63. Beccaluners -

  Fantasztikus

  Könnyű és kényelmes

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 64. feleségül vesz -

  A TÁMOGATÁS SOKAT SEGÍTETT KÖSZÖNÖM EZT, MIVEL NEM VAGYOK AZ ÖSSZESZERELÉS SZAKÉRTŐJE. MOST BOLDOG VAGYOK KÖSZÖNÖM Maria

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 65. M. Stephen -

  Megéri az árát

  Alternatív megoldásként vásároltam, mivel a járművem a boltban van, javításra vár (hónapok óta). Néhány hét alatt már majdnem 400 kilométert tettem meg rajta. Összességében ez egy nagyszerű kerékpár. Az akkumulátor megfelelő ideig bírja, bár ez a hőmérséklettől, a tereptől és a motoros súlyától függően változik. Minél alacsonyabb a támogatott szint, annál tovább tart az akkumulátor. Még nem merítettem le 100%-osan, és több mint 50 kilométert tettem meg egy töltéssel. A mellékelt ülésen az enyém kissé merev volt, ezért kicseréltem egy kényelmesebbre. Az átlagsebesség maximumon körülbelül 42 KM/H, általában szép utakon. Az egyetlen kifogásom, ami számomra nem túl nagy, az az, hogy a fékek kissé zajosak. Ha megengedheti magának, felvenném a következő modellt, de ez mindenképpen megéri.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 66. Bombastic úr -

  Korrekt vásárlás és gyors szállítás

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 67. Avishai greis -

  Nagyon erős és nagyon erős, bárcsak lenne egy telefon a segítséghez

  Dolgozni menni

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 68. Ava Dirickson -

  Szuper bicikli!!!

  Mindent szeretek ebben a kerékpárban.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 69. Colleen Wallace -

  Kiváló termék, könnyű gyors szállítás

  Megváltozott visszajelzés. A nagyszerű termék megoldotta a problémát. 100% elégedett. Köszönöm mégegyszer 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 70. Mandyyy -

  A leírásnak megfelel, IMÁDOM, olyan csinos és narancssárga emberek kérdezik, hogy eladom-e nekik ^^

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 71. Dr. Gale w Myers -

  Hiányzik az akkumulátortöltő. Frissítés 4 csillagra

  A kerékpár összeszerelése után, ami ha van egy kis józan eszed, csak körülbelül egy órát vesz igénybe. Ha nem, akkor eltart egy ideig. Az utasítások nem olyan egyértelműek. Általában nem használok utasításokat l. 3 csillagot adok rá, mert nem küldték el a töltőt.
  Frissítés! Miután elvittem egy kört, 4 csillagot adok rá. Akár 45 km/h/28 mph-ra is sikerült. A jó teljesítmény nagyszerűen kezelhető. Imádom ezt a biciklit. Ha lenne töltőm, ma mennék egy hosszú kört. Nem tudom mikor kapom meg a töltőt vagy mikor tudom újra kivenni. Szóval most várom a váltót. Egy hétbe telt mire megkaptam a töltőt. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 72. VERTICAL_PILOT -

  Csodálatos E-Bike!

  800 kilométerrel később és többnyire problémamentesen. A bal pedálkar csavarja hajlamos kimozdulni, ami nyikorgást és a pedál úszását okozza forgás közben. 22-es hiba A fojtószelep-probléma megoldva úgy, hogy az összes kábelcsatlakozást szorosra kell húzni a keretházon belül. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 73. Markus Muller -

  Ez egy Avery szép kerékpár, amely szilárdan épült és jól van csomagolva

  A legnehezebb volt kivenni a dobozból. de szeretem, hogy nehéz.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 74. Engwy -

  Az összeszerelés minden azonosított alkatrészrel jól ment. Kétszer kellett elvégeznem a kormányegység beállítását és meghúzását az első villával. A szerszámaimmal kellett meghúznom az első sárvédő csavarját. A biciklizés jól megy. Utazásaim egyre gördülékenyebbek, ahogy a pedálról -> pedál-asszisztensre -> gázra -> és az út végén alacsony fokozatra váltok rásegítés nélkül. Eddig nagyon elégedett voltam ezzel a termékkel. Időskorúként ez az elektromos kerékpár lehetővé tette számomra, hogy messzebbre és gyorsabban utazzam, mint a normál kerékpárjaimmal.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 75. Gordon Gamble -

  szép bicikli, élvezetes vezetni
  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 76. Szegény -

  Jó bicikli. Szilárd és gyors.

  Idén 4 e-biciklit vettem. Ez a legjobb az összes közül, amit vásároltam. Nagy teherbírású drámával és kerekekkel rendelkezik. Gyorsan vezet. 50 KMH-t mentem vele. 40 a túlkorosoknak. Gyorsan szállítva. 2 héttel az ígért dátum előtt érkezett. Minden tökéletesen működik. Az akkumulátor nem olyan, mint a reklámokban. Csak 35 töltésenként teljes sebességen, ha nem pedáloz. Ha egy kicsit pedáloz, adjon hozzá 10 km-t, ha sokat pedál, adjon hozzá még 10 vagy esetleg 20 km-t. De jobb, mint a másik 3 motor. A gumiabroncsok zajosak, ha alulfújják. Legalább 25 psi-nek kell lennie hátul és 15 psi-nek elöl. Ha a specifikációkra (30 psi) felfújják, a kerékpár nagyon göröngyös lesz. A kijelző tiszta és könnyen olvasható. Az első lámpa lehetne erősebb. Ennek a kerékpárnak a sebességéhez nincs elég fény. Ez tetszik és meg is fogom tartani.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 77. David oliver -

  Tényleg segít eligazodni.

  Elvesztettem a jobb karomat, és gondjaim vannak a normál kerékpárokkal. Ez nagyon sokat segített abban, hogy körbejárjak a városban. Könnyű volt a gázkart és az első és hátsó féket a bal kormányra mozgatni. Elég rosszul mentem, és eltörtem a képernyőt, és nehezen találok cserét, de még mindig működik, csak már nem tudom megmondani, mennyire van feltöltve az akkumulátor. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 78. Jaqueline Phipps -

  4 napokban érkezett

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 79. Lukas Lutz -

  A kerékpárok az abszolút kedvencek. Bármikor visszavenném. Kár, hogy Németországban tilos

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 80. Yvonne -

  Jó kerékpár… az eladó nagyon segítőkész volt… egy másik kerékpár vásárlását tervezzük

  újabb kerékpár vásárlását tervezi

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 81. Craig Piro -

  Tökéletes!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 82. Chris Getle -

  fiú és ott a játék

  nagyszerű termék, de beszereltem az egyedi ülésemet, jobb érzés, de ez csak egy személyes választás, lehet, hogy egy gyári ülés jól érzi magát.

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 83. Kj -

  Erős és szórakoztató!

  Az összeszerelés némi erőfeszítést igényelt, de szép motor. Eddig remek motornak tűnik!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 84. jm -

  Nagyon független!

  Szeresd ezt a Biciklit! Ez nagyszerű! És nagyon GYORS!!! 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 85. Lluciano Marcos -

  szia, kb 10 napja érkezett meg a bicikli, és egész jó a minősége

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 86. pam trammell -

  Egy ebike állata

  Rendeltem 2 biciklit… ezek a vadállatok… sokkal szilárdabbak és szilárdabbak, mint bármely más kerékpár, amit néztem

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 87. B-Fiú -

  Nehéz bicikli!!

  Az a tény, hogy nehéz, mint ő..!

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 88. PaRow -

  A kerékpár összeszerelése meglehetősen egyszerű volt. (66 éves nő vagyok.) Szerettem volna még néhány diagramot a használati utasításban, de ettől eltekintve elég intuitív volt. Először anélkül próbáltam ki, hogy bekapcsoltam volna, hogy biztosan tudjam-e pedálozni, mint egy hagyományos kerékpárt. Jól működött. Aztán bekapcsoltam. A gázpedál pedálrásegítés nélkül működik. Aztán teszteltem a pedálrásegítést. Minden úgy működik, ahogy kell. Van még egy e-bike, amit újonnan vettem, helyben. Bár van benne néhány frissítés, a költségek ezt tükrözték. Az összecsukható funkció miatt vettem ezt, mivel szeretek találkozni néhány 45 kilométerrel arrébb lévő baráttal. Nagyon sok boldog lovaglással teli napnak nézek elébe.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 89. Niam Mullins -

  a bicikli jó állapotban érkezett
  köszi.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 90. casaletto -

  A bicikli nagyon gyorsan megérkezett pár napon belül. Igazán könnyű összeszerelés. A kerékpár remekül fut és nagyon gyors, így az egyetlen dolog, amit javaslok cserére, az a fék. Gyengék a kerékpár teljesítményéhez, és mindenképpen hidraulikus fékekre van szükség a biztonságos fékezéshez nagyobb sebességről és hosszú emelkedőkről.

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 91. M. Jose -

  elégedett a vásárlásommal

  kiváló tervezési teljesítmény és nagyon barátságos és gyors ügyfélszolgálat Nagyon elégedett vagyok, ajánlom 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 92. DMS -

  Egy nappal korábban érkezett. Körülbelül 30 percig tartott. összegyűlni. 79 kg-os versenyzőnél megfigyelt végsebesség: 24 mph/40 kmh sík úton. Gyorsan és egyenletesen mászik 35 km/h-ig. A kerékpár nagyobb és nehezebb, mint gondoltam, de nagyon masszív. A fékek jók egy ilyen nehéz kerékpárhoz, de nem finomítanak. A mellékelt utasítások nagyon összefoglalók, és időre van szüksége, hogy kitalálja az új vezérlőt, a bekapcsológombokat és a világító gombokat, mivel ez a modell az utóbbi időben a 12.5 A-es akkumulátorral bővült. Eladó, kérjük, tegyen közzé további vezérlőkkel és funkciókkal kapcsolatos útmutatót terméke webhelyén
  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 93. Kawano Tanyu -

  A bicikli 3 munkanap alatt megérkezett sérülés nélkül. Kiváló, nőnek talán kicsit nehéz. Jó móka.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 94. SVS -

  Jó bicikli, borzasztó utasítások!

  Hátrányok:
  1. Szörnyű „utasítások”. Egy-két órát kell keresnie a Google-on, vagy játszania kell, hogy rájöjjön. TIPP: a használathoz hagyja a kulcsot a gyújtáskapcsolóban (a kerékpár alján).
  TIPP: ne dugja be a kulcsot az oldalsó lyukba! Tüzet gyújt, és tönkreteszi az akkumulátort!
  2. A vártnál nehezebb!
  3. Valószínűleg nem fér be az autó csomagtartójába.
  4. Az ülés magassága vagy jó pedáltávolságot biztosít, vagy lehetővé teszi, hogy a lábát a talajra tegye, de valószínűleg nem mindkettőt.
  5. Nem nagyszerű pedálozáshoz pedálrásegítés nélkül. (Nehéz!)
  6. A csereakkumulátor drága.

  Előnyök: 1. Szuper gyors!
  2. Szuper móka!
  3. Nagyon jól megy a terepen!
  4. Szuper erősnek érzi magát! |
  5. Jó érték!

  Hasznos(4) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 95. DJ Jake -

  Wow Fast!

  Azta. Üsd el a 49 km/h-t, ami ijesztő a piszokon! Sisakot viselni! Úgy gondolja, hogy motoros vagy BMX sisakra van szüksége? A normál kerékpáros bukósisak 45 km/h-n állandóan? Biztonságosan! Ó, a kulcs a keret alá kerül! Ne helyezze a kulcsot az oldalsó töltőcsatlakozóba! Fiú? Pénzbe került egy új akkumulátor, mivel eltörtem. ENGWE esetleg nagyobbra kell tenni a kulcsos kapcsolót, hogy a kulcs ne férjen be a töltőportba? Vagy matricát? De még mindig csodálatos e-bike köszönhetően Engwe

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 96. akhmetov -

  JÓ E-mail nekem GYORS KÜLDÉS GYORSAN KÖSZÖNJÜK

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 97. Melvin -

  Nagy kerékpár.

  Csak azt szeretném elmondani, hogy összességében ez egy nagyszerű motor, bár nem olyan gyors, ami azt jelenti, hogy néhány napos tesztelés után sík felületen csak 45 KM/H-ra megy, összehasonlítva másokkal, amelyeket láttam, és eléri a 70 KMH-t😳🦌🦌🐆🐆, de ismét ez a legjobb motor, ami a minőséget illeti. Emellett az ügyfélszolgálati csapat nagyon segítőkész volt a kerékpár megvásárlásának napjától, ki tudja a jövőben nap, és néha 2 nap is kell nekik🤯😡. Tehát azoknak, akik kíváncsiak, melyik kerékpár a jó kerékpár! Hidd el, nem tévedhetsz. Üdvözlettel, MELVIN

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 98. Lauren S. -

  Boldog vagyok!

  Szuper vétel, imádom a biciklit és gyors volt a kiszállítás. Az ülés kényelmes és könnyen állítható a magassága különböző emberek számára. Gyors a barátom Bosch-jához (sp) képest, és van egy kis nyomatéka, szóval figyelem. Az egyetlen ok, amiért nem adtam 5 csillagot, az az, hogy a fémből kivettem egy szép hasadékot, ami a kicsomagolás előtt történt (ez matt fekete, és a cipők is nagyok). Ezenkívül valakinek ügyesnek kell lennie, hogy megnézze a szüneteket, mert úgy érzem, szorosabbnak kell lenniük. Ezt egyedül nem tudom megtenni, mivel nincs meg a tudásom a beállításhoz. Az építés egyszerű volt, de az útmutatások szívás, józan ésszel kell használni. Nő vagyok, és egy kicsit nehéz volt mozgatni a felépítésért a súlya miatt, de egyedül is kivitelezhető. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 99. Engwe -

  LEGJOBB ELADÓ

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 100. Woodrum őrnagy -

  Összességében elégedett. Az igazság az eladó által kinyilvánított az utazás hatótávolsága, kevésbé derült ki. A rendelés elég gyorsan megérkezett.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 101. Cherrene Thompson -

  Engwe bicikli

  Szép bicikli. A férj szereti. Ügyfélszolgálat nagyszerű.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 102. Paul Harrison -

  73 éves vagyok és bárki tud ilyeneket lovagolni. Bárcsak egy lányos stílust vásároltunk volna a fiúk stílusa helyett.

  Egyszerűen imádom ezeket az elektromos kerékpárokat. A töltőport kissé nehezen használható. Az akkumulátorok sokáig bírják.

  Hasznos(4) Nem segítőkész(2)Már szavaztál ezt
 103. Heidi Watts -

  Csodálatos ebike

  Sokat tudnék írni erről a motorról. Imádom, de egyszóval kb 45 km/h-val kb 40-50 kilométert tud gáz üzemmódban. Az akkumulátor körülbelül 5 óra alatt töltődik, és a peddle asszisztens is nagyon jó. Őszintén szólva, úgy érzem, ezek az e-kerékpárok nagyon hasonlítanak az iPodhoz a zenéhez. Ha szeretsz biciklizni, és volt valaha is gázüzemű segédmotoros kerékpárod, ez a dolog neked szól. A dobozból kivetve remekül működik, és eddig körülbelül 160 kilométert futottam rajta panasz nélkül… kivéve, hogy a szünetek csikorognak, és időnként kell olaj. 

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 104. Paul Monetti -

  Drágábbnak tűnik az e-bike, de ez nagyszerű és pénzt takarít meg!

  Néhány nap és minden este lovagoltam rajta. Eddig tetszik! Könnyű beállítás. Csak egy nagyon apró panasz, egyedül kellett kitalálnom, hogyan kapcsoljam fel a villanyt. Nyomja meg és tartsa lenyomva a felfelé mutató nyilat. 

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 105. Devon -

  Nagyon meg vagyok vele elégedve, még mindig rendeltem egyet, hogy most együtt tudjunk vezetni. A kerékpárt a megrendeléstől számított 4 napon belül kézbesítették. Bravooo.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 106. Jillian tropea -

  Bicikli

  Szép termék, kicsit nehéz… úgy tűnik, az akkumulátor nagyon gyorsan felmelegszik 

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 107. Johan -

  Vettem 2 db 500w-os 48v-os kerékpárt. A feleségemnek és nekem. Jó üzlet
  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 108. David -

  Nem lenne jobb, kivéve talán a hidraulikus fékeket. Mondom ez 5 csillagos gép

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 109. Pablo -

  Pénzügyes vagy?

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Szia Pablo

   Sí, ofrecemos financiación con Klarna. ¡No dude en visitar nuestro sitio web y enviarnos un correo electrónico a support@engwe.net si tiene alguna pregunta!

   Üdvözlettel,
   Equipo inglés

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 110. Manuel v. torres oliva -

  Quisiera el certificado de conformidad

  + PROS: Ep-2 pro 750w
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Hola manuel,

   Envíenos un correo electrónico a support@engwe.net y nuestro equipo de soporte estará encantado de proporcionarle el certificado de conformidad.

   Köszönöm!
   Equipo inglés

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 111. Душан П. -

  Bicykel bol doručený v obrovskej a ťažkej krabici. Musel som počkať na pomoc so znesením, jeden to neodnesie. Aj keď sa mi najviac páčila čierna farba, kúpil som nakoniec oranžový, nech ma lepšie vidia šoféri áut 🙂
  Obrázky na webstránkach sú hodne zavádzajúce: očakával som bicykel v štýle skladačiek ESKA, ale teda bicykel je riadny kus „železa”. Až po poskladaní som uznal, že deklarovaná nosnosť 150kg je úplne reálna (ja mám 185cm/106kg).
  Takže po vybalení som skontroloval precízne zabalený obsah, všetko sedelo. Bicykel som skladal podľa video na YT na linke https://www.youtube.com/watch?v=gBCQ8N76Ue8 a skladanie prebehlo bez najmenších problémov.
  Dofúkal som kolesá, predné na 1,5 a zadné na 1,8 Bar.
  Prekvapila ma úplne suchá reťaz – má byť typu KMZ. Netuším, čo to je a či sa takáto reťaz má alebo nemá mazať, pre istotu som ju decentne naolejoval olejom na reťaze 🙂
  Prvé nabíjanie trvalo asi 4 hodiny, nabíjačka bola niečo viac teplá ako vlažná, batéria úplne studená (nabíjal som ju vytiahnutú z bicykla).
  No a prvá jazda ma úplne očarila: na rovnej ceste som vôbec nepoužíval pedále, nechal som to na motor. Vyskúšal som všetkých 5 režimov jazdy, na piatom som na rovnej asfaltke dosiahol rýchlosť niečo cez 40 km/h. Otestoval som aj jazdu do strmšieho kopca, ale tu som si už musel pomôcť pedálmi, ale ozaj iba tak, aby sa nepovedalo a bicykel ma vytiahol do asi 2 km dlhého stúpania na asfaltke úplne bravúrne. Horšie to bolo dolu kopcom: tie brzdy nemajú potrebnú účinnosť, takže radšej treba ísť pomalšie a opatrnejšie. Oni síce zabrzdia, ale nie tak efektívne, ako by som čakal.
  Batériu teda nabíjam doma, bicykel mám v pivnici bytovky, kde je na schodoch do pivnice kus dosky v úlohe „rampy”. Dolu bicykel s obomi brzdami v pohode ubrzdím, hore vyjde (samozrejme po vložení batérie) bicykel na 1 stupni v pohode sám.
  Na zadný nosič som si ešte za 12,90 € dokúpil oceľový košík s montážou napevno https://www.sportservis.sk/tasky-na-nosic/zadny-kosik-kellys-city-rear/
  Čo sa týka LCD displeja, to ovládanie je dosť ťažkopádne, ale dá sa rýchlo pochopiť a nastaviť konfigurácia bicykla podľa potreby. Snáď iba resetovanie cesty mohlo byť v prvom menu.
  Takže resumé: ak vám nevadí troška vyššia váha bicykla a až na tie troška slabšie brzdy hodnotím bicykel ako vynikajúci, jednoducho za málo peňazí veľmi veľa muziky a bicykel doporču.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Bonjour Dušan,

   Nous vous remercions d'avoir pris le temps de partage vos commentaires detaillés avec nous. Nous apprécions sincèrement vos idées et megfigyelések vonatkozó votre experience avec notre vélo. Nous sommes heureux d'apprendre que, dans l'ensemble, vous trouvez que le vélo est de bonne qualité et que vous êtes satisfait de ses performances. Vos commentaires sur l'emballage, le processus d'assemblage et les conseils d'utilisation sont précieux pour nous, et nous les prendrons bizonyosement en compte pour de futures améliorations. Si vous avez d'autres questions ou préoccupations, n'hésitez pas à nous contacter. Nous sommes là pour vous aider. Merci encore d'avoir choisi notre vélo.

   Cordialement,
   a csapat Engwe

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 112. György -

  szuper bicikli všetko ide ako má,,,

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Bonjour Juraj,

   Merci pour votre retour positif. Nous sommes heureux de savoir que vous êtes satisfait du vélo.

   Nous faisons toujours de notre mieux pour offrir des produits de qualité.

   Üdvözlettel,
   Csapat Engwe

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 113. András -

  Nekem bevált. Minden tulajdonsága hasznos. A programozásról nehezen találtam infot. Most viszont gondolt egyet és az elektromos rendszer leállt. Megnéztem a csatlakozásokat, az akkut, elvileg minden jó, de nem működik. Hol tudnám Magyarországon javíttatni?

  + PROS: Az összecsukható, a terepállóság, a jó felszerelés (lámpák, csomagtartó, Oldalstandard) az kényelmes, nagy hatótáv, nagy sebességgel.
  - CONS: Az elromlott elektromos rendszer. Nincs magyar nyelvű programozói lista.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Bonjour András,

   Merci pour votre avis. Je viens de vérifier et j'ai découvert que vous nous avez également écrit un e-mail et que l'équipe d'assistance a été en mesure de vous aider à résoudre votre problème.

   Üdvözlettel,
   Csapat Engwe

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 114. Gimmel -

  Heureux détenteur du RP 2 pro depuis 20 mois 5000km depuis et que du bonheur pas une panne

  + PROS: több vegyértékű
  - CONS: Freins egy diszque faible pour ce velo
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Merci d'avoir partagé votre retour, Gimel! Nous sommes heureux de savoir que vous appréciez votre vélo. Tous nos articles sont durables et longue durée. N'hésitez pas à nous écrire à support@engwe.net si vous avez des kérdéseket!

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 115. David -

  Hello eine Frage ho una engwe ep-2 pro Ich habe etwas auf dem Display berührt und leider fährt das Fahrrad jetzt nur noch 7 km/h und läuft nicht mehr. Kann mir jemand sagen, wie ich es auf die normale Anzeige zurücksetzen kann? Danke

  + PROS: 4
  - CONS: 5
  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Szia Dávid,

   Vielen Dank für Ihr Visszajelzés! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter support@engwe.net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

   Üdvözlettel,
   Engwe-Csapat

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 116. Bengt Myckelberg -

  Kell egy telefonszám. Rendelnem kell egy vezérlőt. Az irányzékon lévő szám nincs használatban. Svédországban élek

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
  • PayHelp -

   Szia Bengt!

   Sajnálom, hogy jelenleg nem kínálunk telefonos támogatást. Kérem, küldjön nekünk egy címet support@engwe.net és csapatunk 24 órán belül visszatér?

   Üdvözlettel,
   Mikrofon

   Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 117. xandra (Ellenőrzött tulajdonosa) -

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd? Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een half dag en nog niet gebruikt. Eerste indruk megy!
  - CONS: Aanknop vinden is lastig.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  Eredeti ára: 1.049 € volt.Jelenlegi ára: 999 €.

  Rendelés Összesen:
  Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 303
  Összehasonlításhoz
  ENGWE EP-2 PRO

  Eredeti ára: 1.049 € volt.Jelenlegi ára: 999 €.

  hiba:
  ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi