ENGWE® Az Magyarország hivatalos forgalmazója. Engwe Shop üdvözli Önt. ♡
Kiemelt! - 4%

ENGWE L20

(7 ügyfél vélemény)

1.199

(-4%)
A termék besorolása: #6 kategóriában Elektromos kerékpárok

L20 legkeresettebb női elektromos kerékpár Engwe®.Tapasztalja meg az erő, a kényelem és a stílus tökéletes keverékét a Engwe L20 elektromos kerékpár. Ezt a nagy teljesítményű e-bike-ot úgy tervezték, hogy felgyújtsa a kalandérzetet, és izgalmas utazásokat biztosít, miközben páratlan kényelmet biztosít. Erőteljes motorjával, cserélhető akkumulátorával és élvonalbeli funkcióival ez az e-bike egyesíti a funkcionalitást és a divatos dizájnt.

Tapasztalja meg a készülék erejét és sokoldalúságát Engwe L20 elektromos kerékpár🏆

Éljen át stílusos és kényelmes szabadtéri kalandokat az újonnan bemutatott készülékkel Engwe L20 elektromos kerékpár.

Ez a nők számára tervezett modell a divatos esztétikát, a lenyűgöző teljesítményt és a bőséges tárolókapacitást ötvözi. Erőteljes 250 W-os motorral, vastag gumikkal és akár 140 km-es hatótávolsággal a Engwe Az L20 erőt és kitartást is kínál. Felhasználóbarát kezelőszervei, plüss ülései és kényelmes tárolórekeszei rendkívüli kerékpározási élményt biztosítanak. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy feldobja szabadtéri kalandjait a Engwe L20.

ENGWE L20 Elektromos fat bike alacsony vázzal, 25 kmh sebességgel és 120 kg teherbírással ENGWE Az L20 a legújabb elektromos fatbike alacsony vázzal, idősek számára is alkalmas. Engwe Az L20 e-bike egy női fókuszú elektromos kerékpár, akár 140 km-es hatótávval ENGWE L20 elektromos kerékpár

Engwe L20 Főbb jellemzők és előnyei

 • A kefe nélküli 250 W-os motor valódi erőt kínál gyorsulásban, hegymászásban, és nagy, 25 KM/H végsebességet kínál.
 • Cserélhető 48V13Ah akkumulátor nagy, akár 140 km-es hatótávot tesz lehetővé (pedálrásegítő mód). Vásároljon extra akkumulátort!
 • 20 x 4inch Kövér gumik stabillá és biztonságossá teszi a lovaglást, miközben elnyeli a durva terepen fellépő ütéseket.
 • Haladó LCD kijelző megjeleníti az összes alapvető információt, például a sebességet, az üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a távolságot és a paraméterbeállításokat.
 • Első és hátsó mechanikus tárcsafékek lehetővé teszi, hogy rövid távolságon is biztonságosan letörjön.
 • Fejlett első lengéscsillapítók segít a vezetési kényelem javításában azáltal, hogy elnyeli a terepen érkező ütéseket.
 • Alumínium ötvözet keret megőrzi könnyű és erős tartósságát, összecsukható.
 • Első és hátsó LED lámpák fényesebbé teszi az utat éjszaka, biztosítva, hogy jól látható legyen.
 • A hátsó kerékpártartó tartó lehetővé teszi a rakomány felszerelését, szállítását nagy Engwe táskák, vagy tartalék akkumulátorok a nagyobb hatótávért.
 • 7 sebességes eredeti Shimano® Shifter az igényektől függően 1-től hétig terjedő fokozatok kapcsolására szolgál.
 • Sebességtartó automatika egy módja annak, hogy rögzítse a sebességet, valamint a sebesség szabályozását hüvelykujjjal vagy érzékelő segédrendszerrel.
 • Vonzó design

Erőteljes 250 W-os villanymotor

Engedd szabadjára a szívdobogtató erejét a Engwe Az L20 hatalmas, 250 W-os villanymotorja, és tapasztalja meg a tiszta gyorsulás izgalmát. Úgy tervezték, hogy lángra lobbantsa a kalandszenvedélyét, ez az erőmű lenyűgöző teljesítményt nyújt, amitől eláll a lélegzete. 25 km/h-s maximális sebességével és 500 W-os csúcsteljesítményével a Engwe Az L20 könnyedén hajt előre, és könnyedén meghódít bármilyen terepet. Elképesztő, 50 Nm-es maximális nyomatéka biztosítja, hogy minden utazás sima és izgalmas utazás legyen.

Engwe L20 zsíros gumik20 x 4inch Kövér abroncsok strandra, havasra, terepre és sok másra

Tapasztalja meg a páratlan magabiztosságot és irányítást bármilyen terepen a Engwe Az L20 masszív, zsíros abroncsai. Ezek a lenyűgöző 20×4.0 inchAz es fat abroncsok kivételes tapadást és stabilitást biztosítanak, így könnyedén hódíthat meg kihívásokkal teli tájakat. Legyen szó homokos strandokról vagy sziklás ösvényekről, a Engwe Az L20 zsíros abroncsai izgalmas és sima futást biztosítanak.

Magával ragadó Mag Wheels

A Engwe Az L20 stílusos és modern magkerekei nemcsak megfordítják a fejüket, hanem fokozott teljesítményt is nyújtanak, sima és érzékeny futást biztosítva. Tapasztalja meg az esztétika és a funkcionalitás tökéletes keverékét, miközben könnyedén, kifogástalan stílusban siklik a gépen. Engwe Az L20 elbűvölő mag kerekei. Emelje fel utazását, és tegyen merész nyilatkozatot ezekkel a lenyűgöző kerekekkel.

Engwe L20 kivehető akkumulátorErőteljes 48V 13Ah akkumulátor

Erőteljes 48V 13Ah kapacitásával akár 66 km megtételét teszi lehetővé tisztán elektromos meghajtással, vagy lenyűgöző 140 km-t rásegítő móddal. Könnyedén cserélje ki az akkumulátorokat a megszakítás nélküli utazásokhoz, így biztosítva, hogy feltöltött maradjon, és készen álljon a végtelen kalandokra városi vagy hegyi terepen. A Engwe Az L20 cserélhető akkumulátora a kulcsa a határtalan felfedezéshez és az izgalmas utazásokhoz.

Kényelmes LCD kijelző

Ez az intuitív kezelőfelület folyamatosan tájékoztatja Önt és kapcsolatban áll, valós idejű frissítéseket biztosítva a sebességről, az akkumulátor töltöttségi szintjéről és a lényeges menetadatokról. Egy gyors pillantással minden olyan információ birtokában lesz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy átvegye az irányítást az utazása során, így mindig kézben tarthatja az irányítást, és felkészült minden olyan kalandra, amely az útjába kerül. Maradjon kapcsolatban, maradjon tájékozott, és maradjon a csapat előtt Engwe Az L20 legmodernebb LCD kijelzője.

Engwe L20 Shimano 7 sebességes fokozatSHIMANO 7 sebességes váltó

Tapasztalja meg a zökkenőmentes sokoldalúságot és a könnyű vezérlést a Engwe Az L20 fejlett SHIMANO 7 sebességes hajtóműrendszere. Nem számít, milyen út áll előttünk, ez az innovatív funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetet könnyedén legyőzzen. Kíméletesen emelkedjen fel a hegyekre, miközben könnyedén kapcsol alacsonyabb sebességfokozatba, és érezze a felvillanyozást, amikor simán gyorsul magasabb fokozatba egy izgalmas utazáshoz. A Engwe Az L20 optimális teljesítményt biztosít, így minden pedálnyomás örömet okoz, és magabiztosságot ad bármilyen úton.

Progresszív keret

Vegyen részt könnyed túrákon a Engwe Az L20 progresszív váza. A nők számára készült, zökkenőmentesen ötvözi a divatos stílust, a kényelmet és a nagy teljesítményt. Ismerje meg a kerékpározás izgalmas világát, és magabiztosan induljon útnak ezzel a kifejezetten e-biciklivel. Emelje fel utazását a Engwe L20, és fedezze fel a stílus és a funkcionalitás harmonikus fúzióját minden utazás során.

Engwe L20 erős fényszóró

Ambient első fényszóró

Engwe Az L20 első fényszóróját úgy tervezték, hogy megvilágítsa az utat, és elbűvölje a bámészkodókat. Erőteljes LED-lámpáival ez a kivételes funkció nem csak az előttünk álló utat világítja meg, hanem azt is biztosítja, hogy mások számára látható legyen. Hagyja, hogy a Engwe Az L20 első fényszórója irányítja az utat, világosan és stílusosan megvilágítva minden kalandot. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy nem csak az utat látja, hanem mindenki látja is.

Különböző magasságú lovasok számára alkalmas

A Engwe Az L20 egy sokoldalú kerékpár, amely különböző magasságú (155-210 cm) versenyzők számára alkalmas, és 120 kg-os maximális terhelést képes elviselni. A maga 20*4.0-ával inch A gumiabroncs és a 12 cm-es pedálmagasság stabilitást és egyensúlyt biztosít, így tökéletes ingázáshoz és szabadidős tevékenységekhez.

Engwe L20 első kosárNagy kapacitású elülső kosár

Fokozza mind a funkcionalitást, mind a stílust a Engwe Az L20 elegáns első kosara. Úgy tervezték, hogy további tárhelyet teremtsen, és könnyedén ad egy csipetnyi kifinomultságot az utazáshoz. Könnyedén hordozhatja holmiját, miközben feltűnő kijelentést tesz, bárhová is megy. Fogadja el a kényelmet és a varázsát Engwe Az L20 elülső kosara, és stílusosan vezessen, minden szükséges eszközzel a közelben.

Luxus plüss ülések

Ezeket az üléseket úgy tervezték, hogy kényeztető utazást nyújtsanak, és páratlan támogatást és ellazulást biztosítanak a hosszabb utazások során. Élvezze a tökéletes kényelmet és stílust, miközben könnyedén siklik végig minden mérföldön, a tiszta kényelem világába burkolva.

Engwe L20 hátsó rackRobusztus hátsó fogasléc

Oldja fel a tárolási potenciált Engwe L20 erős hátsó tartókerettel. Ez a sokoldalú funkció bőséges helyet biztosít a holmija számára, és rugalmasságot biztosít extra rakomány szállításához. Maradjon szervezett és stílusos az utazások során. Maximalizálja a kényelmet a Engwe Az L20 hátsó csomagtartója, és emelje utazását a praktikum új szintjére.

Kényelem fókuszált kormány

Élvezze a páratlan kényelmet a Engwe Az L20 átgondolt tervezésű, kényelemre összpontosító kormánya. EngineA lovas ellazulását szem előtt tartva a kormány hossza ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, lehetővé téve a lazítást és a teljes utazást. Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet, miközben könnyedén navigál az úton, a Engwe Az L20 kormánya az Ön pihenését szem előtt tartva készült.

Engwe L20 első felfüggesztés villaElső villa lengéscsillapítók

A kihívásokkal teli terepet könnyedén és kényelmesen elsajátíthatja a Engwe L20 első villa lengéscsillapítói. Tapasztalja meg a simább utakat és a jobb lengéscsillapítást, miközben meredek hegyeken vagy masszív felületeken navigál. Ölelje fel az emelkedés izgalmát, miközben megőrzi a teljes uralmat és a kényelmet a Engwe Az L20 fejlett első villa technológiája. Emelje fel lovaglási élményét, és érjen el új magasságokat rendíthetetlen magabiztossággal.

Prémium minőség Kiemelkedő Megfizethetőség és Olcsó áron!🏆

EngweA ® elkötelezett a legfejlettebb elektromos kerékpárok gyártása mellett, a legújabb technikák, valamint a legmagasabb minőségi és gyártási szabványok követésével. Annak megértése, hogy nem a jó e-bicikli a lényeg, Engwe® egy kiemelkedően olcsó árazási modellt hozott létre. Azt tanácsoljuk, hogy végezzen saját kutatásokat és hasonlítsa össze Engwe® e-bike versenytárs modellekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen megfizethető árkategóriában nem talál más fejlett kerékpárt. Fejlett tervezés nyertese, ár nyertese! 🏆

Engwe EP-2 Pro prémium minőség

Engwe L20 A csomag tartalma

 1. L20 e-bike (75% előre összeszerelt)
 2. Egy cserélhető 48V13Ah lítium akkumulátor
 3. akkumulátor töltő
 4. Szerelési eszközök
 5. Használati utasítás

Engwe L20 Feltételek és szabályzatok

Engwe L20-as női kerékpár

9.5Szakértői pontszám
L20 legkeresettebb női elektromos kerékpár Engwe®.Tapasztalja meg az erő, a kényelem és a stílus tökéletes keverékét a Engwe L20 elektromos kerékpár. Ezt a nagy teljesítményű e-bike-ot úgy tervezték, hogy felgyújtsa a kalandérzetet, és izgalmas utazásokat biztosít, miközben páratlan kényelmet biztosít. Erőteljes motorjával, cserélhető akkumulátorával és élvonalbeli funkcióival ez az e-bike egyesíti a funkcionalitást és a divatos dizájnt.
Felfüggesztés
9.5

Specifikáció: ENGWE L20

Akkumulátor kapacitás (Ah)

13

Motor csúcsteljesítmény (WATT)

250W

Maximális sebesség (KM/H)

25 KM / H

Fékrendszer

Mechanikus fék

Súly (KG)

34

Kerékméret (inch)

X 20 4.0

Engwe színek

Fekete, fehér, zöld, rózsaszín

Shimano Gears

7 sebesség

Töltési idő (óra)

6.5

Elektromos üzemmód hatótávolsága (KM)

50 - 60

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

120-140

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

50

Méretek (cm)

174x70x114

Összecsukott méretek (cm)

/

Nyereg magassága (cm)

84 - 106

Kormány magassága (cm)

111 - 117

Maximális terhelés (KG)

120

Megfelelő magasság (cm)

155 - 210

Lengéscsillapító (elöl)

Mechanikus lengéscsillapító

Lengéscsillapító (hátsó)

/

Vízálló minősítés (IPX)

IP2

Energia-visszanyerő rendszer

/

Tanúsítvány

CE, EN 15194, RoHS

Garancia (hónapok)

12

7 értékelés ENGWE L20

4.9 ki 5
6
1
0
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. Holger -

  So ein geiles Fatbike hatte ich noch nie, zuverlässig, sicher durch Bremslicht, Licht und gute Reichweite. Würde ich immer wieder kaufen 5 Daumen 🙂

  + PROS: Alles vom feinsten solide Verarbeitung
  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 2. THOMASSIN (Ellenőrzött tulajdonosa) -

  Vélo conforme au descriptif, see perfectible en confort en l'élargissant, les personnes de 155 cm, mettez des talons pour toucher le sol.

  - CONS: Pas de facture jointe à l'envoi pour bénéficier des aides du gouvernement
  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 3. mandy99 -

  Eddig nagyon meg vagyok elégedve a motorommal! A bátyám rakta össze, és azt mondta, hogy nem nehéz. !
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 4. Sandra -

  Legjobb minőség és teljesítmény

  Szépen felhajtható emelkedőkön, sima sebességváltás – legyen óvatos, mert a P3-as átállás az erőkitörést jelenti. Kényelmes ülés. Lenyűgöző figyelem a részletekre minden szempontból, beleértve a szállítást is. Remek kerékpár, elfogadható áron.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 5. Jordon -

  Hétvégén kiválóan alkalmas vásárolni és szabadpiacokra menni

  Mivel gyakran kell vásárolni, az elektromos kerékpár előtt kosárnak kell lennie, de ma már sok járműben nincs felszerelve. Hosszas keresgélés után rájöttem a ENGWE-L20 lépésről lépésre elektromos kerékpár, amivel több hely jutott a tárgyak elhelyezésére. Még meg is lepődtem, amikor azt tapasztaltam, hogy rakományt és plusz személyt is szállíthat. Nincs probléma a b indításakor. Ez elképesztő.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 6. Hiányzik -

  Köszönöm mint mindig.
  Először is, a engwe Az l20-as e-bike csodálatos. És megnyugtató tudni, hogy a támogatás elérhető, ha valami közbejön.
  Várom, hogy továbbra is vásárolhassak Öntől

  Hasznos(0) Nem segítőkész(1)Már szavaztál ezt
 7. JJ -

  Videókat keresek a fékek megfelelő beállításához, de nagyon jó 👍
  Hasznos(0) Nem segítőkész(2)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  1.199

  Nincs raktáron

  Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 194
  Összehasonlításhoz
  hiba: Hoppá! Nincs lopás. Engedélyért forduljon hozzánk.
  ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi