ENGWE® Az Magyarország hivatalos forgalmazója. Engwe Shop üdvözli Önt. ♡
Kiemelt! - 15%

ENGWE P20

Írja le véleményét

1.099

(-15%)
A termék besorolása: #9 kategóriában Elektromos kerékpárok

Tapasztalja meg a legjobb városi ingázást a Engwe P20 elektromos kerékpár. EngineA hatékonyságot és a megbízhatóságot szem előtt tartva az erőteljes teljesítményt innovatív funkciókkal ötvözi, sima és élvezetes utazást biztosítva a város utcáin.

Engwe P20: Megbízható út a városi kalandokhoz🏆

Megbízható társa a városi felfedezésben, hatékonyságra, kényelemre és biztonságra tervezve- Engwe P20

Tapasztalja meg a legjobb városi ingázást a Engwe P20 elektromos kerékpár. Erőteljes 250 W-os motorral, Samsung akkumulátorral, lopásgátló zárral és defektbiztos gumikkal páratlan teljesítményt, kényelmet és biztonságot kínál a városi utcákon való könnyű és magabiztos navigáláshoz.

kerékpár-technológia-innováció-fejlett-engwe-p20 aktív-város-élet-kerékpár-élénk-engwe-p20 ingázó-életmód-elektromos-dinamikus-engwe-p20 innovatív-városi-ingázás-jövő-engwe-p20.

Engwe P20 Főbb jellemzők és előnyök

 • 250W motor: Csendes, hatékony, nyomatékérzékelő a sima gyorsulásért.
 • Lopásgátló zár: Biztonságos akkumulátorzár, nyugalom városi parkoláshoz.
 • Samsung akkumulátor: Nagy hatótávolságú, megbízható áramforrás kiterjedt városi utazásokhoz.
 • Nyomaték érzékelő: Érzékeny, hatékony pedálrásegítés a könnyű vezetési élményért.
 • Carbon szíjhajtás: Csendes, alacsony karbantartási igényű alternatíva a hagyományos láncokhoz.
 • Integrált első lámpák: Fokozott láthatóság, biztonság éjszakai városi motorozáshoz.
 • Gyors összecsukható kialakítás: Könnyen összecsukható, kényelmes tárolás a városi ingázók számára.
 • Hidraulikus fékek: Erőteljes, érzékeny megállás városi forgalmi viszonyokhoz.
 • Mágneses tartó: Biztonságos parkolás, lopásvédelem városi környezetben.
 • IP6 Vízszigetelés: Időjárásálló, megbízható védelem minden időjárási viszonyok között.
 • Állítható szár/ülés: Testreszabható vezetési pozíció a személyre szabott kényelem érdekében.
 • Luxus SR ülés: Plüss, ergonómikus kialakítás a kényelemért hosszabb utazások során.
 • Könnyű konstrukció: Manőverezhető, könnyen kezelhető városi mobilitáshoz.
 • Defektálló gumiabroncsok: Tartós, megbízható teljesítmény a városi utcákon.

Nagy teljesítményű 250 W-os motor

Engwe_P20_250W_Silent_Motor_50

A Engwe A P20 egy tartós 250 W-os motort tartalmaz, amely kiemelkedő hatékonyságáról és hatékonyságáról híres. EngineEz a nagyvárosi atmoszférához készült motor zökkenőmentes és csendes élményt biztosít, miközben kiváló nyomatékot biztosít az egyszerű gyorsításhoz még nehéz terepen is. A fejlett nyomatékfigyelő formulával integrálva a motorosok egy személyre szabott, intuitív pedál-asszisztens rendszert tapasztalnak meg, amely 3 különböző szintű támogatást biztosít, maximalizálja az energiafelhasználást és növeli az általános vezetési kényelmet.

Hatékony lopásgátló zár

A Engwe A P20 a kerékpárosok biztonságára összpontosít a fejlett lopásgátló zárrendszerével, beleértve az akkumulátoros zárszerkezetet, amelyet egy magányos trükk működtet. A fontos elemek, köztük az akkumulátor védelmére készült, ez a beépített biztonsági megoldás nyugalmat biztosít a kerékpárosoknak, amikor közterületen parkolnak, vagy kerékpárjukat bent tartják. EngineAz egyszerűség és a megbízhatóság érdekében a lopásgátló zár javítja a Engwe A P20 megbízható, biztonságos városi közlekedési mód hírneve.

Samsung 36V9.6 Ah akkumulátor

akkumulátorcsomag-hosszú hatótávolságú-teljesítmény-engwe-p20_50

Nagy kapacitású Samsung 36V9.6 Ah akkumulátorral felszerelt, a Engwe A P20 kiemelkedő, körülbelül 100 km-es hatótávot tesz meg egyetlen díj ellenében, új kritériumot szabva a kiterjedt városi utazáshoz. Ez a fejlett akkumulátortechnológia állandó, tartós hatékonyságot biztosít, rugalmasságot biztosítva a motorosoknak, hogy a hatótávolság korlátozása nélkül fedezzék fel a városképet. Jó hírű energiaforrásával a Engwe A P20 megbízható és tartós szállítási módot biztosít a mindennapi utazásokhoz.

Nyomatékérzékelő egység

A versenyzői élmény vadonatúj magasságokba emelése, a Engwe A P20 fejlett nyomatékérzékelő technológiával rendelkezik, amely páratlan reakciókészséget és teljesítményt biztosít. Ez a kifinomult érzékelőrendszer pontosan észleli a pedálbevitelt, és könnyedén változtatja az elektromos motor rásegítési szintjeit, hogy megfeleljen a motorkerékpáros pedálfordulatnak és a terepproblémáknak. Az eredmény egy sima, természetes érzésű vezetési élmény, amely a lehető legjobban kihasználja az erőkifejtést, miközben minimalizálja az energiafelhasználást, és felvértezi a kerékpárosokat, hogy könnyedén, pontossággal és irányítással leküzdjék a városi környezetet.

Carbon szíjhajtás

alacsony karbantartási igényű szíjhajtás-hatékonyságengwe-p20_300x300

Enginea tartósság és az alacsony karbantartási igény miatt Engwe A P20 33000 XNUMX km-es szénszíjhajtással rendelkezik, amely csendes, zsírmentes alternatívát kínál a motorosoknak a hagyományos lánchajtásokkal szemben. A tartósságáról és megbízhatóságáról híres innovatív hajtásrendszer megszünteti a rendszeres módosítások vagy kenés iránti igényt, így a kerékpárosok kényelmes vezetési élményt nyújtanak. Robusztus felépítésével és kivételes rugalmasságával a karbon szíjhajtás sima, zavartalan élményt biztosít, növelve az általános elégedettséget és a kényelmet.

Integrált első lámpák

Integrált_Elülső_Light_Engwe_P20_50

Enginea biztonság és a kitettség érdekében a Engwe A P20 beépített első lámpával van felszerelve, amely javítja a motoros tudatosságát és biztosítja az optimális jelenlétet gyenge fényviszonyok között. A szigorú biztonsági követelményeknek megfelelően kialakított beépített lámpák fokozott önbizalmat kínálnak a motorosoknak, amikor sötétedés után a városi utakon navigálnak, jelentősen csökkentve az ütközések kockázatát és növelve az általános vezetési biztonságot. Részletes világítási rendszerével a Engwe A P20 biztonságos és megvilágított lovaglási élményt biztosít, nappal vagy este.

10s kényelmesen összecsukható

A maximális kényelem és hordozhatóság érdekében kifejlesztett Engwe A P20 egy felhasználóbarát összecsukható mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy 10 másodpercen belül nagyon csekély kezdeményezéssel összecsukják a kerékpárt. Ezenkívül engineAz egyszerűség és a hatékonyság miatt ez a kis összecsukható stílus nagyon könnyű szállítást és tárolási helyet tesz lehetővé, így optimális a multimodális közlekedési hálózatokat böngésző vagy kompakt tárolóhelyet igénylő utazók számára. Felhasználóbarát összecsukható rendszerével a Engwe A P20 páratlan sokoldalúságot és kényelmet biztosít a nagyvárosi kerékpárosok számára.

Hidraulikus fékek

érzékeny-fékrendszer-megbízható-engwe-p20_300x300

A motorosok biztonságára és ellenőrzésére összpontosítva a Engwe A P20 nagy teljesítményű hidraulikus fékekkel van felszerelve, amelyek kivételes fékezőképességükről és reakciókészségükről ismertek. EngineEzek a fékek pontos hajlítást és rendszeres megállási hatékonyságot biztosítanak a káros problémák esetén is, ezért a motorosok nagyobb magabiztosságot és stabilitást használnak nagyvárosi környezetben. Megbízható fékrendszerével a Engwe A P20 biztonságos és kellemes vezetési élményt nyújt, és képessé teszi a motorosokat arra, hogy magabiztosan és magabiztosan nézzék meg a városképet.

Mágneses tartó

mágneses_tartó_mechanizmus_300x300

A motorosok kényelmét és biztonságát fokozva a Engwe A P20 egy mágneses tartómechanizmust tartalmaz, amely biztonságosan rögzíti mindkét gumiabroncsot parkoláskor. EngineAz egyszerű használat és a megbízhatóság miatt ez a csúcstechnológiás biztosítószer nagyobb nyugalmat biztosít a kerékpárosoknak, elriasztja a betörést, és garantálja a biztonságot, ha figyelmen kívül hagyják a kerékpárt. Strapabíró felépítésével és egyszerű elrendezésével a mágneses tulajdonos megerősíti a Engwe A P20 online hírneve a nagyvárosi közlekedés jó hírű, védett helyszíneként.

IP6 Vízszigetelés

A Engwe A P20 IP6 vízszigeteléssel rendelkezik, amely védelmet biztosít az eső, nedvesség és környezeti szennyeződések ellen. EngineAz ellenálló képességnek köszönhetően megóvja a kritikus elemeket, és magabiztos motorozást tesz lehetővé bármilyen időjárási körülmények között. Akár esőben, akár nedves utcákon ingázik, a Engwe A P20 páratlan védelmet nyújt a biztonságos és kielégítő utazáshoz.

Állítható szár és ülés

Engwe_P20_Állítható_szár_50

A Engwe A P20 testreszabható kényelmet kínál rugalmas szárával és ülésével, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és a karosszéria geometriájának. EngineAz alkalmazkodóképesség miatt ezek a funkciók optimalizálják a hatékonyságot az ingázáshoz vagy a kényelmes utazásokhoz. A Engwe A P20 személyre szabott kialakításával ergonomikus élményt biztosít minden méretű versenyző számára. Ez növeli az általános elégedettséget és a teljesítményt városi utcákon vagy festői utakon.

SR ülés

luxus-sr-ülés-kényelmes-utazás-engwe-p20_300x300

A motoros kényelmét a legmagasabb követelményekhez kell emelni, a Engwe A P20 egy prémium SR üléssel van felszerelve, amely luxus párnázatáról és ergonomikus kialakításáról híres. Ráadásul, engineA hosszan tartó élmények és az optimális segítségnyújtás érdekében ez a pazar ülés figyelemre méltó kényelmet és biztonságot biztosít, még hosszan tartó kerékpározás során is. A stresszpontok csökkentésére és a fáradtság csökkentésére kifejlesztett SR ülés kivételes kényelmet és támogatást biztosít a motorosok számára. Kiemelkedő kényelmével és ergonomikus kialakításával növeli a lovaglás általános elégedettségét és kitartását.

Könnyű épület

A mobilitás és a manőverezhetőség optimalizálása, a Engwe A P20 egy könnyű épület, mindössze 18.5 kg.EngineAz egyszerű kezelés és szállítás érdekében a könnyű kialakítású Engwe A P20 lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy könnyen felemeljék, szállítsák és tárolják a kerékpárt. Ezen túlmenően, akár lépcsőkön navigál, akár tömegközlekedési eszközökre száll fel, akár kompakt helyen tárol, könnyű szerkezete páratlan mozgékonyságot és kényelmet kínál. A kerékpárosokat arra ösztönzik, hogy könnyedén és magabiztosan fedezzék fel a városi tájat a Engwe P20.

Defektálló gumiabroncsok

defektálló-gumi-tartós-engwe-p20_300x300

Enginea hosszú élettartam és a megbízhatóság érdekében Engwe A P20 defektálló gumiabroncsokat tartalmaz, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy ellenálljanak a városi kerékpározás keménységének. A tartós anyagokból készült és fejlett defektálló technológiával megerősített abroncsok fokozott magabiztosságot és kényelmet keltenek a kerékpárosok számára, amikor durva terepen vagy törmelékkel teli utcákon navigálnak. Kivételes tartósságuk megszakítás nélküli vezetési élményt is biztosít, minimálisra csökkenti a lelapulás kockázatát, és növeli az általános megbízhatóságot és teljesítményt.

Prémium minőség Kiemelkedő Megfizethetőség és Olcsó áron!🏆

EngweA ® elkötelezett a legfejlettebb elektromos kerékpárok gyártása mellett, a legújabb technikák, valamint a legmagasabb minőségi és gyártási szabványok követésével. Annak megértése, hogy nem a jó e-bicikli a lényeg, Engwe® egy kiemelkedően olcsó árazási modellt hozott létre. Azt tanácsoljuk, hogy végezzen saját kutatásokat és hasonlítsa össze Engwe® e-bike versenytárs modellekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen megfizethető árkategóriában nem talál más fejlett kerékpárt. Fejlett tervezés nyertese, ár nyertese! 🏆

Engwe EP-2 Pro prémium minőség

Engwe P20 A csomag tartalmazza

 1. P20 e-bike (75% előre összeszerelt)
 2. Egy cserélhető 36V9.6Ah lítium akkumulátor
 3. akkumulátor töltő
 4. Szerelési eszközök
 5. Használati utasítás

Engwe P20 Feltételek és szabályzatok

városi-életmód-bicikli-modern-engwe-p20

9.5Szakértői pontszám
Tapasztalja meg a legjobb városi ingázást a Engwe P20 elektromos kerékpár. EngineA hatékonyságot és a megbízhatóságot szem előtt tartva az erőteljes teljesítményt innovatív funkciókkal ötvözi, sima és élvezetes utazást biztosítva a város utcáin.
Felfüggesztés
9.5

Specifikáció: ENGWE P20

Akkumulátor kapacitás (Ah)

36V9.6Ah

Motor csúcsteljesítmény (WATT)

250W

Maximális sebesség (KM/H)

25 KM / H

Fékrendszer

Hidraulikus tárcsafékek

Súly (KG)

18.5kg

Kerékméret (inch)

20 × 1.95 "

Engwe színek

Fekete, fehér, zöld

Shimano Gears

Egyszerû fogaskerék

Töltési idő (óra)

5-6hrs

Elektromos üzemmód hatótávolsága (KM)

30

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

100

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

/

Méretek (cm)

158 * 21.5 * 113cm

Összecsukott méretek (cm)

90 * 42 * 62cm

Nyereg magassága (cm)

76-102 cm

Kormány magassága (cm)

104-120 cm

Maximális terhelés (KG)

120

Megfelelő magasság (cm)

155-190 cm

Lengéscsillapító (elöl)

/

Lengéscsillapító (hátsó)

/

Vízálló minősítés (IPX)

IPX6

Energia-visszanyerő rendszer

/

Tanúsítvány

CE, EN 15194, RoHS

Garancia (hónapok)

12

Felhasználói vélemények

0.0 ki 5
0
0
0
0
0
Írja meg véleményét

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első aki véleményt ír “ENGWE P20”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

1.099

Nincs raktáron

Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 224
Összehasonlításhoz
hiba: Hoppá! Nincs lopás. Engedélyért forduljon hozzánk.
ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi