ENGWE® Az Magyarország hivatalos forgalmazója. Engwe Shop üdvözli Önt. ♡
- 29%

ENGWE X20

1.199

(-29%)

Engwe X20: Várhatóan május közepén lesz készleten.

Határozza meg újra utazását a megnövelt hatótávolságú kettős akkumulátorral, a továbbfejlesztett 750 W-os motorral az erőteljes teljesítmény érdekében, és a hármas felfüggesztési rendszerrel a sima utazások érdekében. Hódítson meg bármilyen terepet 30%-os mászóképességgel, maradjon tájékozott az intelligens LCD-kijelzővel, és élvezze a fejlett összecsukható kialakítás kényelmét.

Leleplezése a Engwe X20 elektromos kerékpár – emelje fel az utazást ????

Készüljön fel, hogy forradalmasítsa kerékpáros utazását a várva várttal Engwe X20 – egy kivételes elektromos kerékpár, amely zökkenőmentesen egyesíti a csúcstechnológiát a fényűző dizájnnal. Erőteljes, 750 W-os motorjával, 65 NM nyomatékkal, kettős akkumulátorral, kettős felfüggesztéssel és robusztus vastag gumiabroncsokkal a Engwe Az X20-at arra tervezték, hogy bármilyen terepet meghódítson, a nyüzsgő városi utcáktól az izgalmas terepkalandokig. Ezenkívül a precíz hidraulikus tárcsafékekkel és a hatékony, 8 sebességes Shimano sebességváltókkal felszerelt nagy teljesítményű remekmű nemcsak biztonságot, hanem páratlan kényelmet is garantál minden utazása során.

Engwe X20 Extreme funkciók és előnyök

 • Kettős akkumulátor rendszer (48V, 14.4Ah elsődleges és 7.8Ah másodlagos) a hatótávolság bővítése érdekében.
 • Továbbfejlesztett 750 W-os motor amely 25 NM nyomatékkal elérheti a 65KM/H sebességet.
 • Háromszoros felfüggesztési rendszer sima futás biztosítására.
 • Kivételes mászókapacitás meredek emelkedők meghódítására 30%-os mászóképességgel.
 • Intelligens LCD kijelző valós idejű frissítéseket kínál a sebességről, a távolságról és az üzemmódról.
 • Fejlett tárcsafékek a gyors és biztonságos megálláshoz.
 • Fejlett Quad felfüggesztés kényelmet biztosít különféle terepen
 • Out-Terain Fat Gumiabroncsok kivételes tapadást biztosít.
 • Alumínium ötvözet keret könnyű és tartós kerékpárt kínál
 • Intelligens összecsukható kialakítás megkönnyíti a szállítást és a tárolást
 • Hatékony 8 sebességes váltó zökkenőmentes átmeneteket és hatékony kerékpározást biztosítanak.
 • Vonzó design: Fedezze fel a lenyűgöző esztétikát Instagramunkon, bemutatva a stílust és a kifinomultságot.

Könnyű lovaglás - Engwe X20 elektromos kerékpár előnyei Engwe X20 elektromos kerékpár - Erő és kényelem kombinálva Engwe X20 - Zökkenőmentes sebességváltás, kiváló teljesítmény Tapasztalja meg a hatékonyságot Engwe X20 - 8 sebességes váltó

Engwe X24 hármas felfüggesztés

Háromszoros felfüggesztési rendszer a páratlan kényelemért

Tapasztalja meg a sima és luxus utazást a haladóval Engwe X20, innovatív hármas felfüggesztési rendszerrel. Ez az élvonalbeli rendszer egy elülső hidraulikus lengéscsillapítóból, egy központi mechanikai lengéscsillapítóból és egy hátsó léglengéscsillapítóból áll, háromszor akkora lengéscsillapító teljesítményt nyújtva, mint a hagyományos elektromos kerékpárok. Könnyedén haladhat sima városi utakon és kihívásokkal teli terepen, páratlan kényelemmel és stabilitással, a Engwe Az X20 kivételes felfüggesztési rendszere.

Kettős akkumulátor a megnövelt hatótávért

A Engwe Az X20 innovatív kettős akkumulátorrendszerével tűnik ki, amely egy 48 V-os, 14.4 Ah-s elsődleges akkumulátorral és egy további 7.8 Ah-s másodlagos akkumulátorral büszkélkedhet. Ez az erőteljes kombináció lenyűgöző hatótávolságot biztosít, lehetővé téve akár 76 kilométer megtételét elektromos üzemmódban egyetlen feltöltéssel. Sőt, az X20 figyelemre méltó teljesítménye és hatékonysága vezérli, fedezzen fel új városi tájakat, és vegyen részt a hosszabb kalandokban.

Intelligens intelligens kijelző TFT by ENGWE X26

Intelligens LCD kijelző az egyszerű monitorozáshoz

Tapasztalja meg a kiemelkedő tisztaságot és az azonnali frissítéseket a továbbfejlesztett TFT LCD-kijelzőn keresztül Engwe X20. Ez a funkció zökkenőmentes hozzáférést biztosít a létfontosságú utazási adatokhoz, beleértve a sebességet, a távolságot és az aktuális üzemmódot, és mindezt zökkenőmentesen, egy felhasználóbarát felületen keresztül. Ezenkívül a dinamikus és intuitív TFT LCD-kijelző tovább fokozza kerékpáros utazását, amely töretlen kapcsolatot biztosít kerékpárja teljesítményével, és az egész expedíció során az erő érzését keltve.

Továbbfejlesztett 750 W-os motor a nagy teljesítmény érdekében

Tapasztalja meg a páratlan erőt és teljesítményt a Engwe X20, továbbfejlesztett 750 W-os motor hajtja. Lenyűgöző, 65 NM nyomatékkal és 25 km/órás végsebességgel büszkélkedő X20 könnyedén megbirkózik a kihívásokkal teli terepen. Sőt, a motor csúcsteljesítménye eléri a figyelemre méltó 1000 W-ot, ami extra lökést biztosít a meredek emelkedők és a durva felületek könnyű leküzdéséhez. Emelje fel terepjáró kalandjait a dinamikával Engwe X20 elektromos kerékpár.

Kivételes mászókapacitás

Az emelkedők elsajátítása és a csúcsok skálázása erőfeszítés nélkül válik a figyelemre méltó Engwe X20 elektromos kerékpár. Lenyűgöző, 30%-os mászókapacitással büszkélkedő X20 könnyedén legyőzi a meredek lejtőket, ajtókat nyitva feltérképezetlen terepekre és félelmetes ösvényekre. Továbbá tájtól függetlenül a Engwe Az X20 a potencia és az állhatatosság megingathatatlan keverékét biztosítja, és képessé tesz arra, hogy minden emelkedőn rafináltan diadalmaskodjon.

Könnyű és tartós alumíniumötvözet váz

Élvezze a kerékpáros innováció megtestesítőjét a Engwe X20, amely egy zseniálisan megtervezett alumíniumötvözet vázat mutat be, amely zökkenőmentesen ötvözi a könnyű agilitást a hajthatatlan tartóssággal. Ez a fejlett vázszerkezet könnyed manőverezhetőséget biztosít, miközben biztosítja a tartós teljesítményhez szükséges robusztus szilárdságot.

Engwe X24 fejlett hidraulikus tárcsafékek a biztonság érdekében

Fejlett hidraulikus tárcsafékek a maximális biztonság érdekében

Fokozza a vezetési élményt, különös tekintettel a biztonságra, különösen a nagy sebességű pillanatokban, köszönhetően a fejlett hidraulikus tárcsafékeknek. Engwe X20. Az aprólékosan, precízen megtervezett fékek gyors és biztonságos féktávolságot biztosítanak, és magabiztosságot adnak az utazáshoz még nagy sebesség mellett is. Sőt, a Engwe Az X20 az Ön megbízható szövetségese, amely megingathatatlan biztonsággal vezet, megbízható, nagy teljesítményű fékek pedig az Ön keze ügyében.

Fejlett Quad felfüggesztési rendszer a maximális kényelemért

Engwe Az X20 túlmutat a hármas felfüggesztésen, és bevezet egy fejlett quad beállítást. Ez a kifinomult rendszer páratlan simaságot, ütés- és rezgéskezelést biztosít akár városi utcákon, akár zord utakon. Legyen szó napi ingázásról vagy terepjáró felfedezésről, Engwe Az X20 innovatív felfüggesztése kivételes kényelmet és rendíthetetlen stabilitást ígér az egész utazás során.

Engwe X26 Fat Tire 20inch által 4inch Offroad All Terrain Gumiabroncs

Terep 20×4.0 inches Fat Tyres

A változatos tájak uralása gyerekjáték a Engwe Az X20 hatalmas 20x4-esinch zsíros abroncsok – tökéletes társaid minden terepen. EngineA hajthatatlan tapadást és megingathatatlan stabilitást biztosító abroncsok segítségével magabiztosan hódíthat meg masszív, egyenetlen felületeket. Legyen szó homokos partokról, havas ösvényekről vagy kavicsos ösvényekről, a Engwe Az X20 robusztus, zsíros abroncsai nemcsak stabilitást, hanem páratlan biztonságérzetet is ígérnek az izgalmas utazás során.

Intelligens összecsukható kialakítás

Tapasztalja meg a kerékpárszállítás teljesen új szintjét a zseniális összecsukható kialakítással Engwe X20. Könnyedén hajtsa össze és helyezze el kerékpárját autója csomagtartójában, akár országúton indul, akár hatékony tárolási megoldásokat keres. A Engwe Az X20 összecsukható funkciója újradefiniálja a kényelmet és az egyszerűséget, így a szállítás és a tárolás gyerekjáték.

Shimano 8 sebességes váltó a hatékony sebességváltásért

Engwe Az X20 előnyben részesíti a zökkenőmentes sebességváltást a precízen felszerelt Shimano 8-fokozatú sebességváltókkal, hogy kellemes kerékpározási élményt nyújthasson. Ezenkívül zökkenőmentesen navigálhat a különböző terepen, mivel ezek a fogaskerekek adaptív átmeneteket tesznek lehetővé, és erőfeszítés nélkül biztosítják a csúcsteljesítményt. Akár kihívásokkal teli emelkedőkön hódít meg, akár sima utakon cirkál, a Engwe Az X20 sebességfokozatai gondoskodnak arról, hogy Ön mindig a tökéletes arányban legyen az izgalmas és hatékony utazáshoz.

Prémium minőség by Engwe®🏆

EngweA ® elkötelezett a legmodernebb elektromos kerékpárok megalkotása mellett, a legújabb módszereket alkalmazva, és betartva a szigorú gyártási és minőségi irányelveket. Felismerve, hogy egy kivételes e-bike csak egy része az egyenletnek, Engwe® egy hihetetlenül kedvező árképzési tervet vezetett be. A legmodernebb kerékpáros funkciók széles skálájával az X20 egyértelműen győztesként jelenik meg, nemcsak prémium dizájnnal, hanem kivételes értékkel is büszkélkedhet.

Engwe EP-2 Pro prémium minőség

Engwe Az X20 csomag tartalmazza

 1. X20 e-bike (75% előre összeszerelt)
 2. Kettős akkumulátor
 3. akkumulátor töltő
 4. Szerelési eszközök
 5. Használati utasítás

Engwe X20 Vásárlási szabályzat

Engwe X sorozat

Specifikáció: ENGWE X20

Akkumulátor kapacitás (Ah)

48 V 22.2 Ah (14.4 Ah + 7.8 Ah)

Motor csúcsteljesítmény (WATT)

1000

Maximális sebesség (KM/H)

25

Fékrendszer

Hidraulikus tárcsafékek

Súly (KG)

37.2 kg

Kerékméret (inch)

X 20 4.0

Engwe színek
Shimano Gears

8 sebesség

Töltési idő (óra)

7

Elektromos üzemmód hatótávolsága (KM)

76 km

Pedálasszisztens maximális hatótávolsága (KM)

114 km

Hátsó hordozó maximális terhelése (KG)

150

Méretek (cm)

170x68x123cm

Összecsukott méretek (cm)

106x74x107

Nyereg magassága (cm)

84.5 - 106

Kormány magassága (cm)

113.5

Maximális terhelés (KG)

150

Megfelelő magasság (cm)

150 - 190

Lengéscsillapító (elöl)

Rugós hidraulikus lengéscsillapító

Lengéscsillapító (hátsó)

Középső mechanikus lengéscsillapító és hátsó léglengéscsillapító

Vízálló minősítés (IPX)

IP2

Energia-visszanyerő rendszer

/

Tanúsítvány

CE, EN 15194, RoHS

Garancia (hónapok)

12

1 áttekintés ENGWE X20

5.0 ki 5
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. Josep Maria Barreda Julve -

  Estupenda i completa bicicleta que pude comprar gracias a su descuento, tengo 68 años me e dado este capricho, la idea es hacer vias verdes, ahora la hago servir por el campo, es una gozada. en cuanto a la marca un gran servicio i atencion, llego perfectamente embalada i en unos 10 dias. En resumen estoy muy contento porque por este precio hera imposible encontrar una bicicleta con tantas prestaciones. Buen año 2024 para todo el mundo.

  Hasznos(4) Nem segítőkész(4)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  1.199

  Rendelés Összesen:
  Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 65
  Összehasonlításhoz
  hiba: Hoppá! Nincs lopás. Engedélyért forduljon hozzánk.
  ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi