113 dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval

Írja le véleményét

59

A 113 dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval nagyszerű módja annak, hogy nagyobb biztonságot adjon értékes ingatlanának, és ideális kerékpárokhoz és robogókhoz!

SKU: 40025 Kategória:

113 dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval

Bár a lánczár felszerelése a motorkerékpárra okos technika a lopás megelőzésére, a kifinomult biztonsági rendszer kiváló választás az opportunista betörők elrettentésére. A 113 dB-es vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval sikeresen elriasztja a bűnözőket azáltal, hogy hihetetlenül hangos hangjával felhívja magukra a figyelmet.

113dB hangos riasztás

Hatékonyan riasztja el a potenciális betörőket egy olyan riasztóval, amely akár 113 dB hangerős is lehet. Jó teljesítmény egy jól elkészített riasztótól. Ne aggódjon, ha az ébresztő túl halk vagy túl hangos a háromkaros hangerő-beállítással.

 • Élesítés és hatástalanítás
 • Érintésérzékenység beállítása
 • Válassza ki a csengőhangot.
 • Egykulcsos jármű keresése.
 • SOS funkciók
 • Az akkumulátor lemerülését jelzi

Távvezérlő funkció

Egyszerűen megkeresheti járművét a szabadban 66 láb hatótávolságon belül, és hangjelzés hallható, amikor megérinti a csengőhang gombot.

SOS funkciót

Baleset esetén előfordulhat, hogy az SOS sürgősségi segély funkció megszólal, hogy figyelmeztessen másokat a segítség szükségességére. Ezenkívül, ha a kerékpár 45 foknál jobban megdől, a riasztó automatikusan megszólal, hogy figyelmeztesse, hogy segítséget kell hívnia.

7 fokozatban állítható érzékenység

Könnyedén változtathatja az érzékenységet igényeinek megfelelően a 7 fokozatban állítható tartományban, a finom érintéstől a lökésig vagy ütésig. Emellett a távirányító hatótávolsága akár 20 méter (66 láb), vezeték nélküli működés, egyszerű használat.

kerékpáros riasztóEgyszerű és kényelmes távirányító kezelés

Kar kulcs: Ha megnyomta, a gazdagép riasztása „élesítési módba” lép, és öt másodperccel később „Bi” hangjelzést ad. Remegés vagy remegés esetén megszólal a riasztó.

Hatástalanító kulcs: Ha megnyomja ezt a gombot, a riasztó kilép az „élesítési módból”, és visszatér a „készenléti módba”. A riasztási hang azonnal leáll, függetlenül attól, hogy a riasztás elindult-e.

Kulcs módosítása: 6 különböző csengőhang érhető el, ha megnyomja ezt a gombot.

Csengőhang gomb: Ha megnyomja ezt a billentyűt, a megadott csengőhang hangjelzésként szólal meg, ami megkönnyíti a kerékpár helyének meghatározását.

3D mozgásérzékelő riasztás

A rezgésre reagálva ez a 113 dB-es vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval csenget. Mozgatás után az ébresztő 30 másodpercig csörög, vagy amíg meg nem áll, és hallható lesz, ha megütik.

Egyszerű beállítás

Ennek a lopásgátló riasztónak a beállítása és használata egyszerű. Először tisztítsa meg és szárítsa meg a kívánt rögzítési felületet. Másodszor, ragasszon ragasztót az ébresztő hátuljára, és állítsa be a kívánt helyre. Alternatív megoldásként kábelkötegelőket is áthúzhat a riasztó mögötti tartókon, és tetszés szerinti köré kötheti őket.Kerékpárriasztó távirányítóval, lopásgátló motorkerékpár riasztó, vibráció érzékelő mozgásérzékelő riasztó kerékpárzár szuper hangos 113dB riasztó

Többcélú riasztó

Ez a modul nem csak kerékpáros riasztókhoz való. Gyakran használják kerékpárokon, elektromos kerékpárokon, motorokon, önkiegyensúlyozó robogókon, ajtókon és ablakokon. Sőt, az IP55-ös vízállóságának és a ragasztóval vagy kábelkötegelővel való csatlakoztathatóságának köszönhetően gyakorlatilag mindenhol használhatja ezt a készüléket. Használja őket pótkocsi-riasztóként, kerítésriasztóként, ablakriasztóként stb. a biztonság növelése érdekében.

Termék Paraméter

 • Riasztó elem: 3x AAA
 • Baterai távirányító: 1x 12V/27A
 • Vezeték nélküli hatótáv: 66 láb/20 m
 • Riasztó méretek (P x L x T): 3.73 × 1.65 × 0.91 hüvelyk// 94.85 × 42 × 23.2 mm
 • Távirányító méretei (Sz x Sz x Ma): 2.41×1.18×0.5 inch// 61.4x30x12.6 mm
 • Vízálló: IP55
 • Készenléti élettartam: több mint 6-10 hónap.
 • Frekvencia: 433.92Mhz
 • Riasztás hangereje: 113 dB (a távolság 30 cm)
 • A rezgésérzékenység 7 fokozata állítható
 • Munkakörnyezeti hőmérséklet: -20~60°C
 • Detektor mód: Háromdimenziós giroszkóp chip érzékelő érzékelő

Rendeljen 113dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztót távirányítóval

Felhasználói vélemények

0.0 ki 5
0
0
0
0
0
Írja meg véleményét

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „113dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

59

Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 8
Összehasonlításhoz
113 dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval
113 dB vezeték nélküli kerékpáros lopásgátló vibrációs riasztó távirányítóval

59

hiba:
ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
logo
Elemek összehasonlítása
 • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi