Kiemelt! - 9%

Kaabo Mantis 10 Pro+

(21 ügyfél vélemény)

Eredeti ára: 2.199 € volt.Jelenlegi ára: 1.999 €.

(-9%)

A Kaboo Mantis 10 Pro+ egy nagy teljesítményű, kétmotoros meghajtású, kettős felfüggesztésű e-robogó, amely terepjáró teljesítményt hoz a városi környezetbe. Ez a robogó akár 60 km/órás sebességre is képes, és egyetlen feltöltéssel 90 km-es optimális hatótávval büszkélkedhet.
Most fekete színben kapható.

Kategória:

Kaabo Mantis 10 Pro+ 2000w 60v 24.5AH kétkerék-meghajtású ikermotoros elektromos robogó 🏆

A mindössze 10 kg súlyú Kaabo Mantis 30 igazi győztes a nagy teljesítményű agility kategóriában. A robogó összecsukható a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

A Mantis termékcsalád ezen Pro verziója kettős 1000 W-os kefe nélküli 60 V-os motorral rendelkezik, amelyek akár 3200 watt csúcsteljesítményt is képesek leadni, és 45%-os emelkedőkön is képesek megmászni.
A végsebesség 70 km/h, és óriási, 90 km-es optimális hatótávolság a 60 V-os 24.5 Ah-s továbbfejlesztett LG / Samsung lítium akkumulátornak köszönhetően. Az első és a hátsó lengőkaros felfüggesztés szabályozott vezetést biztosít egyenetlen terepen is. A földes ösvényeken való lovaglás és a fák gyökerein való átugrás nem jelent problémát. Az ikerprojektor LED-lámpái elöl és hátul gondoskodnak arról, hogy Ön is észrevegye, akárcsak a menő LED-deck szalagok.
Ez a csúcskategóriás Mantis egy LG / Samsung 24.5 AH akkumulátorral, teljes hidraulikus első és hátsó tárcsafékekkel, valamint a híres Minimotors® vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az olyan speciális funkciókat, mint az ABS és a regeneratív fékezés. A 30 kg súlyú robogó összecsukható a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

A Kaabo Mantis 10 Pro+ fő előnyei

 • 10 Inch Gumiabroncsok győződjön meg arról, hogy az utazás stabilnak és biztonságosnak tűnik, mivel az apró ütések vagy úthibák már a múlté.
 • Feltűnő felfüggesztő karok magasan a talaj felett helyezkedjen el, ügyeljen arra, hogy soha ne érjen vagy ütközzen semmilyen akadályhoz.
 • Tavaszi lengéscsillapítók emellett elnyeli az esetleges ütéseket, és sokkal simább és biztonságosabb utazást tesz lehetővé.
 • Kettős, 1000 wattos kefe nélküli motorok, nagyobb csúcsteljesítménnyel, extrém gyorsulásokkal és nagy sebességgel érezhető.
 • Összecsukható formatervezés gondoskodik arról, hogy a Kaabo Mantist mindig összecsukhassa, és tárolhassa vagy az autó csomagtartójában elhelyezhesse.
 • Minimotors® intelligens LCD kijelző ismert, hogy a világ legjobbja, csodálatos lovaglási képességekkel.
 • Első és hátsó hidraulikus tárcsafékek gyors és biztonságos törést kínál az ABS biztonságos fékezés további lehetőségével.
 • Elektronikus fékrendszer emellett lelassítja az elektromos rollert, és lassítás közben tölti az akkumulátort.
 • Korszerű fékerő szakmailag összehasonlították a legrövidebb féktávot mutató eredményekkel.
 • Első, hátsó és fedélzeti LED lámpák éjszaka láthatóvá teszik a robogót, és futurisztikus megjelenést kölcsönöznek a kék oldalsó LED-eknek.

10 Inch Kaabo Mantis 10 Pro+ gumik

A kiváló minőségű 10-inch A gumiabroncsok jobb tapadást biztosítanak, és irányított futást biztosítanak egyenetlen terepen is. 10-inch A gumiabroncsok gondoskodnak arról, hogy az utazás stabil és biztonságos legyen, az apró ütések vagy úthibák már a múlté.

Feltűnő felfüggesztő karok

Az első dolog, amely kiemelkedik, a feltűnő felfüggesztő karok, amelyek a kerekeket a karosszériához kötik. Ezeket a felfüggesztőkarokat dupla lengéscsillapítók támasztják alá a nagyobb kényelem érdekében, amelyek könnyen kezelik a legzsúfoltabb utakat, és fantasztikus kezelhetőséggel rendelkeznek a stabil menethez.

Tavaszi lengéscsillapítók

A rugós felfüggesztéssel felszerelt két ikerlengéscsillapító fantasztikus vezetést biztosít egyenetlen terepen is, így a földes ösvények meglovagolása és a fák gyökerein való átugrás nem jelent problémát.

Kettős, 1000 wattos kefe nélküli motorok

Mindkét kerék kerékagy-motorral rendelkezik, amelyek egy- vagy kettős meghajtásúak között választhatók. Ezek az iker 1000 wattos szénkefe nélküli motorok 3200 watt csúcsteljesítményt adnak le, és 40%-os emelkedőn is képesek megmászni. A végsebesség 70 km/h, az optimális hatótáv pedig 90 km a 60 V 24.5 Ah lítium akkumulátornak köszönhetően.

Összecsukható Kaabo Mantis 10 Pro+

A robogó max. 120 kg -os súlyával és mindössze 30 kg nettó tömegével összecsukható a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

Intelligens LCD kijelző

Az eredeti Minimotors® EY3 kijelző/vezérlőegység tartalmaz akkumulátorjelzőt, sebességmérőt, fokozatbeállítást, megtett kilométert, ODO-t (élettartam-kilométer), világításvezérlést, feszültségszintet, elektromos áramszintet és hibakódokat.

Első és hátsó tárcsafékek

Az első és a hátsó tárcsafékek egyaránt nagyszerű fékezőerőt biztosítanak, megbirkózik a legnehezebb körülményekkel is.

Elektronikus fékrendszer

A 2000w-os Mantis hidraulikus fékjeihez elektronikus fékrendszer is tartozik, vagyis a fékek enyhe megérintése letiltja a hátsó motort. Ez egy biztonsági funkció, amely nagymértékben csökkenti a féktávolságot, és megvédi a motort a túlzott igénybevételtől.

Korszerű fékerő

Feltétlenül elengedhetetlen egy azonos méretű, a motor teljesítményéhez igazodó fékezési megoldás. A Mantis 2000w 24.5AH modell ezért hidraulikus nagynyomású fékrendszerrel van felszerelve, amely mindkét motor 2000 watt nyers teljesítményének leállítását vállalja.

Első, hátsó és hátsó LED -es lámpák

A Kaabo Mantis Pro első, hátsó és fedélzeti lámpákkal van felszerelve, így a motoros minden körülmények között jól látható a fokozott biztonság érdekében.

Specifikáció: Kaabo Mantis 10 Pro+

Leírás
Súly (KG)

30 kg

Leírás
Szín

Fekete, kék, piros, ezüst

Akkumulátor

LG Li-ion 60V 24.5Ah

Az akkumulátor helyzete

tábla alatt

fék

Teljes hidraulikus fékek + ABS

Méretek

126.7x56x23 cm

kijelző

Minimotoros kijelző / fojtószelep

hajtás

első és hátsó kerék meghajtás

Becsült tartomány

115 kilométer (gazdaságos / egyszeri meghajtás)*, 90 kilométer (gazdaságos / egyszeri meghajtás)*

Méretek (hajtogatott)

126x56x48cm

Lights

LED első lámpa+LED fedélzeti lámpa+Fordulólámpa+Fényszóró kürttel

Motor

2x 60V 1000W BLDC

Felfüggesztés

első és hátsó rugókarok

A gumiabroncs mérete

10 "x 2,5" léggumik

Csúcssebesség

60 km / h

Súlyhatár

120 kg / 265 lbs

21 értékelés Kaabo Mantis 10 Pro+

4.9 ki 5
19
2
0
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. Pauly98 -

  A Good robogó nagyon gyorsan megérkezett. Egyelőre semmi gond, ezt ajánlom Engwe Kaabo üzlet!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 2. Malik Q -

  A robogó a vártnál jobb, a minőség magas szinten van, remekül közlekedik és fut. A csomag 6 munkanap alatt megérkezett hozzám

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 3. Mario Muller -

  Lenne egy kérdésem, tudna-e plusz akkumulátort adni a robogómhoz? Kérem a 24.5H-t

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 4. Aamir -

  3 nap alatt megjott! Szuper! Csak agent Lani tudom less eladot!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 5. LOREAN B. SONI -

  Ajánlom a kaabomantis.com boltot

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 6. Rudolf Kirsch -

  Kicsit hosszú idő alatt érkezett meg a robogó, amióta előrendelésben vásárolták, nagyon megbízható eladó.. Egy nap után gondom volt a kontrollerrel, de azonnal kiadták a garanciális cserét.. Kiváló eladó elérhetőség, készen áll tegyél fel kérdéseket .. Nincs rossz mondanivaló ..

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 7. Johan Johy -

  Kedves KAABO, köszönöm, hogy elhoztad nekem ezt a fenevadat. Azelőtt a Zero10-em volt, de nem lehet összehasonlítani ezzel a gyors vadállattal. Kicsit őrült. Még azok is félnek tőle, akik szeretik a sebességet. PONTOSAN, AHOGY AKARTAM. Kösz. Johy

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 8. Mammies  -

  4 nap megérkezett az otthonomba, a robogó jó állapotban van. Teljesen új Mantis 10 Plus Minimotors kijelzővel. Tökéletes robogó jó áron. Nagyon örülök ennek a rollernek. Top bolt!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 9. MARIA M.M, -

  Jól halad, elég gyorsan. Hosszabb hátsó sárvédő kell az eső miatt. Nehéz volt ennyi pénzt összeraknom. Jó robogó, de sok pénzt kell megtakarítani. Remélhetőleg még sok évig kitart. Gyors volt a bolt, köszönöm! M

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 10. Sarah w. <3 -

  Köszönet Miss Loidának a gyors válaszért és az e-mailekben nyújtott támogatásért. Nem értettem néhány különbséget a Mantis PRO plus és a mantis plus között, de azt hiszem, megkaptam, és csak megrendeltem a robogómat. Őszintén köszönöm. Sára

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 11. WinSTONE -

  Kiváló és erőteljes. Szélesebb sárvédő vásárlását javaslom a hátsó részére

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 12. Davidoff -

  Az üzlet eladói csapata türelmes és segítőkész volt, és minden kérdésemre válaszoltak a robogóval kapcsolatban, mielőtt megrendelték volna. A csomag gyorsan és jó állapotban érkezett, alig várom, hogy most fusson! Ezt az e-robogót ajánlom!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 13. IS  -

  5 csillagot adok, de várom az új vezérlőt, mivel ez volt a probléma

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 14. csodálja BB-t -

  10 csillagnál kevesebbet érdemel! Köszönöm szépen a GYORS szállítást. Minden eladó „elővételben” szeretné küldeni, de a kaabomantis.com-on van raktáron, és néhány napon belül megkapja a fantasztikus terméket

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 15. Javier Molinoqe -

  A Kaabo remek, 5 nap alatt megérkezett. Kiváló kommunikáció az üzlettel, hívtak is. Nagyon ajánlom ezt a boltot!!!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 16. Dieter  -

  Nagyon szép és finom robogó, ami gyorsan vezet. Az üzlet szolgáltatása nagyon jó .. jól informált és megbízható fizetéssel. 4 nap múlva a robogó a házamban állt, és élvezhettem .. kövér 5 csillagos

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 17. Mitja Kovács -

  Élvezem a túrákat. Szerencsés vagyok, hogy a városomban a rendőrséget nem érdekli, ha böjtölsz. Szóval megszüntettem a 25 kmH-s határt, és nagyon gyorsan tudok menni. Mitja

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 18. Sára Kovács -

  a leírtak szerint gyors szállítás nagyon elégedett vagyok mindenhol nagyon ajánlom!!!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 19. András -

  nagyon jó bolt és robogó! A robogó gyorsan megérkezik, jó állapotban, ahogy az eladó mondta, 3 napon belül megérkezik a várakozásaimon felül. Tökéletes!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 20. Sp00cky -

  sáska 10 5 munkanap alatt megérkezett. Eladás után minden tökéletes. nagyon jó bolt. az egyik legjobb.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 21. Antonio Levine -

  A leírás alapján. Megbízható bolt. A robogó robusztusnak és jó minőségűnek tűnik. Alig várom, hogy kipróbálhassam egy hosszú úton

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  Eredeti ára: 2.199 € volt.Jelenlegi ára: 1.999 €.

  Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 3
  Összehasonlításhoz
  Kaabo Mantis 10 Pro+

  Eredeti ára: 2.199 € volt.Jelenlegi ára: 1.999 €.

  hiba:
  ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi