Kiemelt! - 17%

Kaabo Mantis King GT

(10 ügyfél vélemény)

Eredeti ára: 2.899 € volt.Jelenlegi ára: 2.409 €.

(-17%)

Az új Kaabo Mantis King GT könnyen leírható, mint a legjobb elektromos robogó saját extrém, de könnyű kategóriájában. A Kaabo gyártó számos jó modellről ismert, a Mantis King GT a legjobb, amely egyesíti és fejleszti a világ által kínált legjobb e-robogó funkciókat!
A készlet korlátozott, csak ARANY van raktáron.

SKU: 15080 Kategória:

Kaabo Mantis King GT kétmotoros elektromos tereprobogó

Az új Kaabo Mantis King GT a világ egyik legújabb, legjobb és legkeresettebb elektromos robogója, és a Mantis sorozat egésze is nagyon kedvelt. Az új modell egy TFT-kijelzőt, vízálló Sine Wave vezérlőket (2x30Ah), valamint állítható első és hátsó hidraulikus lengéscsillapítókat tartalmaz. Az összteljesítményt, a gyorsulást és a sebességet továbbfejlesztették, így az egyik legextrémebb versenyrobogó lett. A Kaabo Mantis King GT egy vadonatúj összecsukható rendszert is tartalmaz kettős védelemmel, valamint gyors össze- és kihajtási lehetőségekkel. És végül, de nem utolsósorban a rendkívül vonzó és futurisztikus új világítási rendszer.

Kaabo Mantis King GT Main Fjellemző ik

 

 • Kürt, fényvezérlés, irányjelzők és USB töltőport olyan apró funkciók, amelyek nagy különbséget jelentenek a kényelemben.
 • Két nagy teljesítményű 1100 W-os szénkefe nélküli motor A 4000 W-ot meghaladó csúcsteljesítménnyel semmihez sem hasonlítható nyers erőt nyújtanak.
 • A végsebesség 70 KM/H rekordidő alatt elérhető, közutakon 25 km/h-ra korlátozható.
 • A világ legjobb gyorsulása 0-30 KM/H sebességet mértek 1.8 másodperc alatt. A végsebességet szinte azonnal eléri.
 • Állítható hidraulikus felfüggesztés a jobb stabilitás és sima futás érdekében bármilyen terepen.
 • Első és hátsó kettős hidraulikus 140 mm-es fék + EABS a világ legjobb fékezőképességét kínálják nagyobb biztonsággal a versenyzők számára.
 • Hegymászó képességek hihetetlen 30°-os szögben vannak, a felhasználó súlyától és tapasztalatától függően.
 • Nagy hatékonyságú Samsung akkumulátor A 60V24Ah-s hatótávolság egyetlen töltéssel akár 90 km-re is kiterjedhet.
 • Kettős töltőport felére csökkenti az akkumulátor töltési idejét. Az akkumulátor teljesítményének kétszerese a töltési idő feléhez.
 • Átfogó világítási rendszer javítja a láthatóságot és a biztonságot éjszakai utazások során elöl, hátul és oldalt Erőteljes LED lámpák.
 • A tágas fedélzet kényelmes lábfelhelyezést és jobb stabilitást biztosít, biztonságosabb vezetési élményt kínálva.
 • Kategóriájában vezető összecsukható mechanizmus egyszerű tárolást és könnyű szállítást biztosít, így rendkívül hordozható.
 • Digitális biztonsági zár val,-vel személyre szabott PIN-kód lopásmegelőzést és nyugalmat biztosít, így a KING GT biztonságban van.
 • IPX5 vízálló besorolás véd az esőtől és a fröccsenéstől, így minden időjárási körülmény között gondtalan motorozást tesz lehetővé.
 • Nagy TFT kijelző részletes információkkal a robogó állapotáról és beállításairól, lehetővé téve az egyszerű megfigyelést és testreszabást.
 • Intuitív hüvelykujj gázkar sima és precíz gyorsulásszabályozást tesz lehetővé, biztosítva az érzékeny sebességszabályozást.
 • A megerősített keret kivételes tartósságot kínál, erős és megbízható robogót biztosít hosszú távú használatra.
 • 10 × 3.0 Inch Gumiabroncsok győződjön meg arról, hogy az utazás stabilnak és biztonságosnak tűnik, mivel az apró ütések vagy úthibák már a múlté.
 • Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja az akkumulátor optimális teljesítményét, valamint védelmet nyújt a túltöltés, a túltöltés és a rövidzárlat ellen, meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.

Teljesen állítható hidraulikus felfüggesztés

Tapasztalja meg a legnagyobb kényelmet és irányítást a Kaabo Mantis King GT-vel, amely az első teljesen állítható hidraulikus felfüggesztéssel rendelkezik elektromos robogókhoz. A motorkerékpár-stílusú lengéscsillapítókkal és a beépített lengéscsillapítókkal könnyedén testreszabhatja utazását egy gomb elforgatásával. Tapasztalja meg a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az izgalom között, mivel a Mantis King GT zökkenőmentesen kiterjeszti természetes mozgásait.

Két 30A szinuszos vezérlő

Készüljön fel arra, hogy ámulatba ejtse a Kaabo Mantis King GT-t, amely a forradalmian új iker 30A szinuszos vezérlőkkel van felszerelve. Ez az úttörő innováció új mércét állít fel az elektromos robogók számára, és elképesztő gyorsulást biztosít, amely villámgyorsan hajt előre. Tapasztalja meg a 0-ról 30 km/h-ra való gyorsulás izgalmát kevesebb mint 2 másodperc alatt, mindezt rázkódás vagy sebességváltás nélkül. Engedd szabadjára utazásod teljes potenciálját a Kaabo Mantis King GT-vel és a verhetetlen iker 30A szinuszvezérlőkkel.

3.5 hüvelykes TFT nagy és tiszta kijelző

Növelje vezetési élményét a Kaabo Mantis King GT lenyűgöző 3.5 hüvelykes TFT kijelzőjével. Ezt az egyedi építésű, szuperfényes és tiszta kijelzőt kifejezetten a Kaabo robogókhoz tervezték. Maradjon tájékozott és kézben legyen, mivel rengeteg adatot biztosít, beleértve a valós idejű sebességet, az akkumulátorkapacitást, a teljes kilométer-számláló állását és még az időt is. A mobiltelefon esztétikája által ihletett kijelző kivételes láthatóságot biztosít, így még napsütéses napokon is könnyű olvashatóságot biztosít. Legyen elbűvölve az utazás elegáns és tetszetős fókuszpontja. Maradjon kapcsolatban, tájékozott és stílusos a Kaabo Mantis King GT legmodernebb 3.5 hüvelykes TFT-kijelzőjével.

Thumb Throttle a Kaabo Mantis King GT-n

Vegye át az irányítást utazása felett a Kaabo Mantis King GT innovatív hüvelykujj gázkarjával. A szeretett Wolf King GT ihlette, ez az intuitív kiegészítés zökkenőmentes és rázkódásmentes gyorsulási élményt nyújt. A fékek által könnyen elérhető helyen elhelyezett hüvelykujj gázkarnak köszönhetően mindig megőrizheti az optimális irányítást és reakciókészséget. Élvezze a sima és erőfeszítés nélküli utazást, miközben ujjai készen állnak a gyors fékezésre, amikor csak szükséges.

IPX5 vízálló besorolás

A Kaabo Mantis King GT figyelemre méltó vízállóságának köszönhetően magabiztosan lovagolhat minden időjárásban. Ez az elektromos robogó az enginebármilyen körülménynek ellenállnak, legyen az eső, jégeső vagy napsütés. Lenyűgöző IPX5 vízállósági besorolásával gond nélkül lovagolhat, és még egy kerti tömlővel alaposan meg is tisztíthatja izgalmas kalandjai után. Élvezze a korlátok nélküli felfedezés szabadságát, és tartsa Mantis King GT-jét kifogástalan állapotban kivételes vízálló kialakításával.

Rendkívüli megállási képesség

Válassza a biztonságot a Kaabo Mantis King GT-vel, 50 km/órás féktávolságban 25 cm-rel előzi meg a versenyzőket. A kettős hidraulikus Zoom fékekkel, érzékeny fékezéssel, hibrid gumikkal és hidraulikus felfüggesztéssel felszerelt elektromos robogó kiváló irányítást és tapadást biztosít vészhelyzetekben.

Átfogó világítási rendszer a Kaabo Mantis King GT-n

A Kaabo Mantis King GT átfogó világítási rendszerének köszönhetően rendkívül magabiztosan utazhat éjjel-nappal. Ez az elektromos robogó lenyűgöző, magasra szerelt fényszóróval büszkélkedhet, amely akár 150 méteren keresztül megvilágítja az utat, kivételes kilátást és biztonságot biztosítva. A fedélzetre szerelt első és hátsó lámpák nemcsak a közeli látótávolságot javítják a motoros számára, hanem maximális rálátást is biztosítanak a szembejövő és követő forgalom számára. De ez még nem minden – a King GT oldala élénk RGB LED-es világítással büszkélkedhet, amely könnyedén vezérelhető mobiltelefonjáról, stílust és hangulatot adva az utazáshoz.

Bővített pedáltér

Tapasztalja meg a megnövelt kényelmet és teljesítményt a Kaabo Mantis King GT megnövelt lábterével. A 4 cm-rel hosszabb fedélzet és az újratervezett hátsó lábtámasz bőséges helyet biztosít a 9-es vagy nagyobb cipőmérettel rendelkező lovasok számára. Élvezze a természetes ergonómiát a sima kanyarodás és a gyors gyorsulás érdekében, mivel lábai könnyedén megtalálják a tökéletes „versenyzési” pozíciót.

Kettős töltőport

Töltse fel Kaabo Mantis King GT-jét a legmodernebb, kettős töltőporttal könnyedén. Ezek az elülső csatlakozók a gyors töltés kényelmét kínálják, és körülbelül 6 óra alatt feltöltik a robogót a mellékelt töltőkkel. Az ehhez a modellhez kizárólagos egyedi töltőcsatlakozásokkal nyugodtan közlekedhet, tudván, hogy csak minősített töltők használhatók. A robogó további védelme érdekében a töltőcsatlakozók szabadalmaztatott vízálló mágnesezett burkolatokkal vannak felszerelve, amelyek biztonságos tömítést, valamint nedvesség és törmelék elleni védelmet biztosítanak.

Kategóriájában vezető összecsukható mechanizmus

Tapasztalja meg az összecsukható tökéletesség megtestesítőjét a Kaabo Mantis King GT kategóriaelső összecsukható mechanizmusával. Az összecsukható mechanizmus, amely jelentős előrelépés az elődökhöz képest, új mércét állít fel az egyszárú elektromos robogók számára. A szilárd dupla kapcsos bilincs biztonságos és kielégítő kattanást biztosít záráskor, a gombos biztonsági retesz pedig gondtalan utazást garantál. A szár összecsukása mindössze 2 másodpercet vesz igénybe, és könnyedén rögzíti a hátsó sárvédőhöz a könnyű szállítás érdekében.

Prémium Samsung akkumulátor

Engedd szabadjára a páratlan teljesítményt a Kaabo Mantis King GT prémium Samsung akkumulátorával. Az élvonalbeli 21000 90 mAh-s cellákkal rendelkező elektromos robogó lenyűgöző, valós hatótávolságot ér el, akár 70 km-t is egyetlen töltéssel. Legyen szó 100 kg-os sík terepen cirkáló, vagy XNUMX kg-os, hullámzó tájakat hódító lovasról, az akkumulátor kivételes minősége egyenletes teljesítményt biztosít. A TFT-képernyőn pontosan megjelenített akkumulátor hatótávolságnak köszönhetően magabiztosan indulhat hosszú túrákra anélkül, hogy félne attól, hogy váratlanul lemerül.

Digitális biztonsági zár csak a Kaabo Mantis King GT-n

A Kaabo Mantis King GT csúcstechnológiás digitális biztonsági zárjával biztosíthatja a legnagyobb védelmet dédelgetett robogójának. Értékes eszközei védelmének jelentősége jól ismert, ezért a robogót a kijelzőbe integrált kifinomult digitális zárral látták el. A személyre szabott PIN-kód beállításával csak a jogos tulajdonos aktiválhatja a robogót, ami páratlan nyugalmat és szabadságot biztosít, hogy teljes magabiztossággal élvezhesse az egyes utazásokat.

Kettős 1100 W-os motor

Tapasztalja meg a végső lovaglási kalandot a Kaabo Mantis King GT-vel, egy robogóval, amely túlmutat a nyers motorerőn. Kettős 1100 W-os motorjával (4200 W-os csúcsteljesítmény), fejlett vezérlőtechnológiájával és élvonalbeli elektronikájával ez a kivételes robogó könnyedén meghódítja a dombokat, és könnyedén felhajtja az akár 265 font súlyú versenyzőket bármilyen városi lejtőn. Elképesztő, akár 70 km/órás sebességet érhet el, miközben bármilyen terepen élvezheti a kompromisszumok nélküli teljesítményt.

Állítható hidraulikus felfüggesztés

Tapasztalja meg a testreszabható kényelmet és irányíthatóságot a Kaabo Mantis King GT állítható hidraulikus felfüggesztésével. Könnyen beállíthatja a kívánt választ bármilyen terepen, ha a gombot az óramutató járásával megegyező irányba forgatva puhább, vagy az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatja a szilárdabb érzetet. Élvezze a személyre szabott és optimalizált vezetési élményt, mint még soha.

Kettős hidraulikus fékek

A Mantis King GT kettős hidraulikus fékjei a biztonság és a kényelem megtestesítői. Fejlett kialakításukkal ezek a hidraulikus tárcsafékek kompromisszumok nélküli fékezőerőt biztosítanak, így teljes irányítást biztosítanak robogója felett. A vastag, 140 mm-es rotorok nagyobb tartósságot és egyszerű cserét biztosítanak, így biztosítva a problémamentes karbantartást.

10 hüvelykes pneumatikus gumik

Ezek a kiváló minőségű abroncsok kivételes tapadást és stabilitást biztosítanak, lehetővé téve, hogy magabiztosan navigáljon különféle terepen. A városi utcáktól a zord ösvényekig a Mantis King GT sima és kényelmes utazást biztosít, elnyeli az ütődéseket és fokozott irányítást biztosít. Emelje fel robogós kalandjait a Mantis King GT 10 hüvelykes pneumatikus abroncsainak kiváló teljesítményével és megbízhatóságával.

Akkumulátor -kezelő rendszer (BMS)

Használja ki a Mantis King GT elektromos robogó teljes potenciálját a csúcstechnológiát felvonultató, nagy energiájú lítium-ion akkumulátorral. Ez a kivételes akkumulátor 78 egység nagy sűrűségű 18650-es cellával működik, amely hosszan tartó energiát biztosít az izgalmas utazásokhoz. Tapasztalja meg a maximális sebességet és a meghosszabbított utazási távolságokat, miközben felfedezi a város utcáit vagy terepre indul. Az intelligens akkumulátor-felügyeleti rendszer (BMS) óvja az akkumulátor egészségét azáltal, hogy figyelemmel kíséri a teljesítményét, és védelmet nyújt a túltöltés, túlkisülés és rövidzárlat ellen.

Rendeljen Kaabo Wolf King GT Pro-t

Specifikáció: Kaabo Mantis King GT

Leírás
Súly (KG)

52 kg

Leírás
Szín

Arany

Akkumulátor

LG / Samsung 72V 35Ah

Az akkumulátor helyzete

tábla alatt

fék

Első és hátsó hidraulikus fék (160mm) + ABS

Méretek

126x130x75 cm

kijelző

Minimotorok kijelző / fojtószelep, Minimotorok EY3

hajtás

első és hátsó kerék meghajtás

Becsült tartomány

180 kilométer

Méretek (hajtogatott)

155.3x47x27 cm

Lights

Első és hátsó irányjelző lámpák Vezetőfény LED Alvázfény + LED első spotlámpa

Motor

2 x 2000 W-os kefe nélküli motor

Felfüggesztés

Első szabadalmaztatott hidraulikus lengéscsillapító + hátsó C rugós lengéscsillapító

A gumiabroncs mérete

11 inches vákuum gumik

Csúcssebesség

100 km / h

Súlyhatár

150 kg / 330 lbs

10 értékelés Kaabo Mantis King GT

4.9 ki 5
9
1
0
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. Mária Kramer -

  A robogó az esztétika és a teljesítmény jegye,
  A hidraulikus felfüggesztések valóban különbséget tesznek, és nagyon jól alkalmazkodnak a terephez
  A duplával engine gyakorlatilag bármilyen lejtőn felmegy, és a tapadás a talajon jó árban és teljesítményben is nyerő. Jó tapasztalat.

  Hasznos(2) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 2. masanobu9 -

  Gyors szállítás, jó állapotban érkezett. Az ár nagyon jó! Ne habozzon rendelni tőlük. Minden tökéletes!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 3. Mahi R. -

  Nagyon gyors szállítás és nagyon jó mennyiség. Szuper eladó!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 4. Sollami Ildefonso -

  A rendelés augusztus 8-án, kedden történt, és 15-08-én érkezett meg. Minden tökéletes. Kiváló eladó. Habozás nélkül újra megvenném. A doboz hibátlanul megérkezett

  Hasznos(3) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 5. Clarita erszényes -

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 6. TONY -

  Nem is lehetne boldogabb, minden prefektus volt! Szupergyors szállítás 5 napon belül lengyel raktárról. Nagyon ajánlom ezt az üzletet! A megbízható Kaabo King GT fantasztikus. Nagyon szép építési minőség. Mennyei vezetni. Szeretem, hosszú hátsó sárvédővel és extra rövid hátsó sárvédővel, eredeti Mantis tokkal, 2*-os töltőkkel. Kiváló!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 7. Bonnie Montes -

  ELŐSZÖR IS; A Scooter alig 48 óra alatt megérkezett, ami messze a legjobb és leggyorsabb szállítás, amit online láttam. Nagyon helyeselt 😀

  Az egyetlen dolog, amire érdemes figyelni, az az, hogy a leírásban nem szerepelt a dobozból kivett sebességkorlátozás. . Mivel ehhez nincs extra kétoldalas ragasztószalag vagy ragasztó a csomagban, jó lett volna előre tudni. a gyári kivitelezést saját kezűleg is nehéz újra elkészíteni.

  Mindemellett gyors és tökéletes értékesítés előtti szolgáltatást is kínált a bolt, miután megérkezett a King GT, és megtudtam, hogy sebességkorlátozott, péntek késő este írtam a megoldásról. Az eladó válaszolt nekem másnap reggel, még hétvégén is. Ez a felülvizsgálat 6. csillaga lett volna, ha lehetséges lett volna.

  Erősen ajánlom ezt az eladót, és már tervezem a következő vásárlásomat az e-robogó szegmensében ebben az üzletben.

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 8. Epikus -

  Furcsa tárcsafék volt, mindent be kell állítani, 2 óráig tartott!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 9. enrique ee -

  Nagyon gyors szállítás, 3 napon belül megkaptam a robogót. Nagyon jó Engwe bolt és kiváló minőségű Kaabo robogó. Nagyon elégedett vagyok!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 10. Wolfy Scooty com -

  Megbízható bolt! A robogó nagyon gyorsan megérkezik, nagyon jó állapotban. Gyönyörű robogó jó áron! Határozottan ajánlom ezt a csapatot!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  Eredeti ára: 2.899 € volt.Jelenlegi ára: 2.409 €.

  Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 2
  Összehasonlításhoz
  Kaabo Mantis King GT

  Eredeti ára: 2.899 € volt.Jelenlegi ára: 2.409 €.

  hiba:
  ENGWE Online Shop | Vásároljon EP2 Pro és 750W-ot Engine Pro
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi